سلام علیکم
تابلوی ... :
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
قسمت اول
هشت من بودیم ، هنوزم هستیم ، حالا عرض می کنیم ، ولی الان یادمان آمد تابلوی سجده کردنی را که نمی دانیم شما هم دیده اید ؟ که بجای یه مهر دوتا مهر در جانماز گذاشته میشه ؟ که آونوقت بجای هفت دوتایی ، هشت دو تایی اتفاق می افته بهنگام سجده کردن ؟ آخه نوک دماغ هم دیدوبازدیدی خواهد داشت با خاک .
قسمت دوم :
گفتیم ، ولی بازم میگیم ، قم که بودیم یکیمونو دوتایی کردیم و در جوار بی بی سلام الله هستند و برا خودشون هفت من هستن و یکیشونو هم دارن دوتایی می کنن .
قسمت سوم :
یکی از ما هم که دوتایی شده بود و برا خودشون سه من هستن ، تو هجرتمون یکیشون همراه نشد و هجرت کردن به تهران .
قسمت چهارم :
وقتی که برای دوتایی شدن یکی دیگه از ما رفته بودیم تهران دیدوبازدیدی هم از جمع سه تاشون داشتیم .
قسمت پنجم :
وَ اخْتِلافِ اللَّیْلِ وَ النَّهارِ وَ ما أَنْزَلَ اللَّهُ مِنَ السَّماءِ مِنْ رِزْقٍ فَأَحْیا بِهِ الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِها وَ تَصْریفِ الرِّیاحِ آیاتٌ لِقَوْمٍ یَعْقِلُونَ ، ...
و در گردش شبانه روز و آنچه فرستاد خدا از آسمان از روزیى که زنده کرد بدان زمین را پس از مُردنش و گردانیدن بادها آیتهایى است براى قومى که بخرد یابند ، ...
دیروز افطاری که خانوادگی سر سفره بودیم ، باور می کنید همگی گفتیم کاش یکی از ما نیاد !؟ آخه درسته که برا اومدنش که گفت می خواد بیاد بیست هزار تومان از یارانه برج گذشته رو که گرفتیم براش فرستادیم ، ولی اگه بیاد از کجا بدیم برا برگشتش ؟
آخه کوچ کرده برا آموزش نظامی ، خب هزینه ی رفت و اومدش گردن خودمونه ، گردن جمهوری اسلامی ایران که نیست ، که بعنوان یک شهروندش حکمش این باشه که بره آموزش نظامی ببینه و بنا برحکم یا فرمان صادره هزینه اش رو هم جوابگو باشه .
این دستورالعمل خودمون بوده و هزینه اش هم بگردن خودمونه ، همونطور که هزینه آموزش دهنده بگردن خودشونه در بازهم دو تایی ! دوتایی استاد و شاگرد دانش نظامی .
پس ضمن اینکه فعلا کاری به این نداریم که ایشون ، یعنی استاد هزینه اش از کجا می آید ، بازهم می گوییم که جمهوری و حتی اسلامیش هم ظرف دوتایی شدنی نیست ، نه اینکه هست ولی ما اهلش نیستیم ، اهل دوتایی شدن که کارماست ! ولی نه با دست در دست دادن با نهادهای مدنیش که بعنوان مثال مسجد یکی از نهادهای مدنی آن آمده در سند چشم انداز بیست ساله اش ، نه مسجدی که خانه ها و منجمله خانه ی ما با آن دوتایی می شود ، همینطور خانواده ی خانه ها از جمله خانواده ی خانه ی ما هم با جماعتش ، نه حتی یک من از ما مثل شهروندی درجمهوری و اسلامی ایران هم هدف گرفته شده که از خانواده ی جماعتِ جمعه ی شهرو دیارمان ایران که مانند دیگر جای جای دنیا رو به خانه ی خدا نماز گزارند .
آنهم با نام دین ، اسلام و کتاب آسمانیش ! و بعنوان مثال همان که دم افطاری آیه ی هفت من را برای شهروندی آورد و در نوشته قبلی بعرض رساندیم .
راستی یه چیزی یادمان افتاد ! در آن آیه بقول فرمایش آن برنامه ی رادیویی جمهوری اسلامی ایران چند عشق آمده است ؟ هفتایش من است و الباقی عشق ؟ یا بقول آیة الله شهید دکتر محمد حسین بهشتی اولین رییس قوه ی قضائیه ی جمهوری اسلامی ایران : کجایش نیامده ؟
نکند همانطور که در آغاز یکی از سوره های قرآن آمده : دوست نداشته خدا نامی ازش ببره !؟ در سخن نه فقط ، بلکه در چهار ماه دوتایی های دیگراعضای پنجگانه ی حسی هم .
سلام علیکم
نیمه ی پنهان تابلو :
چهار یک ماه رمضان بقول ما ترکها را پشت سر داریم می گذاریم ، و بقول فارسی یا پارسی زبانان که در اینجا می نویسیم یک چهارمش ، که گفتیم همینقدر هم مانده تا در آسمان کامل شود و با روشن شدن نیمه دیگرش در آسمان پیدا شود و پس از پیدا کردن خودش باز بقول عرب زبانان ربع آنرا خواهیم داشت و تا هلالی و حلول ماه شوال و باز ماهی دیگر .
ضمن عرض تسلیت بمناسبت وفات پدر بزرگوار آقا امام علی بن ابیطالب علیه السلام ، بد نیست یادآوریم شویم که بحث ما هرچند رسیده به خانه ای که نگهدار نه تنها حرف مثلا عرفا که گفتیم مثل علما یا دانشمندان و حتی اسلامی آنها ست حرفشان ، که بعد درک یا دریافت اعضای حواس پنجگانه ما حرف از سپردنش به حافظه اگر هم نزده باشند ولی انتظار یادآوری حرفهایشان را دارند ، و اگر هم زده باشند چیزی جز حرف یونان باستانیش نیست ، وضعشان در آغاز شروع بکار اعضای حسی هم همینست ، حتی در سطح ابتدایی ترینش یعنی در تماس بدن با نخستین ادراکش ، پس بحثی که الان خواهیم داشت جایش آنجاهم هست .
اما بعد :
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
... ، هُوَ الَّذی خَلَقَکُمْ مِنْ تُرابٍ ثُمَّ مِنْ نُطْفَةٍ ثُمَّ مِنْ عَلَقَةٍ ثُمَّ یُخْرِجُکُمْ طِفْلاً ثُمَّ لِتَبْلُغُوا أَشُدَّکُمْ ثُمَّ لِتَکُونُوا شُیُوخاً وَ مِنْکُمْ مَنْ یُتَوَفَّى مِنْ قَبْلُ وَ لِتَبْلُغُوا أَجَلاً مُسَمًّى وَ لَعَلَّکُمْ تَعْقِلُونَ(غافر/67) ...
... ، او است آنکه بیافرید شما را از خاکى پس از چکه آبى پس از خونى بسته پس درآورد شما را کودکى سپس تا برسید به نیروهاى خویش پس تا باشید پیرانى و از شما است آنکه بمیرد از پیش و تا برسید سرآمدى نامبرده را و شاید شما بخرد آئید ، ...
خب حالا چرا جای بحثش آنجا بود و اینجا مطرح شود ؟ یکی همانکه مثلا عرفا هم مثل علما و یادانشمندان داده هایشان را انتظار دارند که محفوظ بماند نزدما و تازه یادمان هم نرود ، که ما با این زیاد کاری نداریم ، چراکه ما قصد بحث با ایشان را نداریم ، مگر اینکه آنها سر بحث را باز کنند ، که کرده اند ، بلکه با به میدان فرستادن نه تنها نظامیانشان ، بلکه لباس شخص هایشان هم ! آنهم حُس ... حُس ...گویان میکروفن بدست داده اش مثلا در رادیو معارف جمهوری اسلامی ایران ، یا بعنوان مثال بازیگران میکرفون بدست داده شده ی دیگری در مثلا رادیو جوان جمهوری اسلامی ایران .
درست مثل همان شبکه ی آفتاب یزد و سردار نقدی در آن که تابلویی بما نشان داد که نیمی از آن را پنهان کرد ، که نیمه ی روشنش در یک کلمه تالتیک آمریکا بود برای کلمه ی عدم سازش با آن ، و برای نیمه پرلیوانشان کلمه سازش ، که برای بیننده اش این تابلو شده بود ، ولو اینکه بوسیله آن هلالی حلول کند برایش که کم کم خودش هم ربع و کامل نکند ، زمینه برای کامل کردنش پیدا شده .
چراکه کافیست بقول کارشناس مرحوم رادیو معارف یک نیم نگاهی به سازش هم داشته باشد ، و عنایت وپژه ی خدا را هم که با دعاهایش خواهد داشت ! که بقول دیگری به انقطاع کامل از سازش هم برسد !؟ نه از سازش ! بلکه عدم سازش با آمریکا ، برای سازش !که بقولی یکمی پیچیده شده گویا ! خب هرچه پیچیده تر هم بهتر ! برای پیدا شدن جوینده ! جوینده سازش با ... ؟ پس از انقطاع کامل از سازش ! با آمریکا .
حالا تابلوی کامل این سازش و عدم سازش را ، و اصل و نسبش را ان شاءالله خواهیم گفت ، الان یک مطلبی شنیده شده از رادیو معارف جمهوری اسلامی ایران که آدم دو تا حافظه ندارد ، البته به تعبیر ما ، یا به تعبیر ایشان دو قلب یا دل که یکی برای مثلا سازش در بحث ما باشد و یکی هم برای عدمش ، و حرف خوبی بود و گفتیم به مناسبت بحث نقل کنیم و تشکر کنیم از گوینده اش جناب آقای ناصر مکارم .
بله حرف خوبیست که آدم دوتا مثلا پیشانی هم ندارد یکی برای مس خاک بهنگام سجده ، و یکی هم برای عدم ش ، همینطورست محل بحث ما که یک حافظه داسته باشیم برای حفظ فرمایش ایشان هم و یکی هم برای عدمش ، پس فرمایش سردار نقدی در شبکه ی آفتاب جمهوری اسلامی ایران تابلوی عدم سازش و سازش بعدش را برای تنها خانه ی حفظ آن نشان داده اند بما و ما همانطور که فرموده شده هم خانواده ی دو خانه نیستیم ، هرکداممان هم دو تا حافظه نداریم ، مثل دو تا دل یا قلب بقول ایشان .
حالا بماند که مقصود از قلب یا دل چیست ؟ آیا همانست که در تفسیر نمونه ی ایشان آمده ؟ یا قلب یا دل پیامبر است که قرآن در این ماه در آن نازل شده ؟ که دلیل اصلی بحث ما در این اینجا هم بهمین مناسبت بود ، واگر بحث در درک یا دریافت عضوی از اعضای حسی مطرح می شد ، درک و دریافت قلب یا دل را برای سپردن بحافظه کم داشتیم ، که شامل قرآن نازل شده در این ماه هم می شود که شکر خدا توفقیش را خدا در این ماه بما داد .
فرقش هم اینست که پیامبر نمی گوید مثل علما یا دانشمندان بقول ما ، مثلا قرآن را تعقل کرده یا بخرد یافته و برای ما می گوید ، و یا فکرکرده و یا اندیشیده ، و حتی بیادآورده از حافظه ی پذیرایی کرده از قلب ، حس و اعضای حسی از چیزی ، بلکه حرف خداست که فرشته ای برایش آورده گفته که بما بگوید ، مثل آیه ی یاد شده و شاید شما بخرد آئید
امروز هم رادیو معارف جمهوری اسلامی ایران دم افطاری با استناد به آیه ای که که گفت در آن هفت من آمده خواست که ما را هم شهروندی کند ، ولابد هم شهروند جمهوری اسلامی و همان نیمه ی پنهان تابلوی سردار نقدی ، البته با ترجمه ی فارسی از آیه ی هفت من ، نه عربیش ، ولی ما بازهم خانوادگی سر سفره افطار بودیم و جایتان خالی ، نماز روزه شما هم قبول و التماس دعا
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
... ، إِنَّا جَعَلْناهُ قُرْآناً عَرَبِیًّا لَعَلَّکُمْ تَعْقِلُونَ(زخرف/3) ...
... ، که ما گردانیدیمش قرآنى عربى شاید شما بخرد یابید ، ...
سلام علیکم
ماه رمضان ، نه ماه عاشقی بقول رادیو معارف جمهوری اسلامی ایران که الان داره هنوزم میگه ! در آسمان به نیمه رسیده و همینقدر هم مانده که در آسمان کامل شود ، نماز روزه هایتان قبول و التماس دعا ، البته نه عاشقانه ، بلکه عاقلانه ، یا متفکرانه ، یا دستکم با یاد آوری حافظه ای که به آن رسیدیم در بحثی که داشتیم .
اما بعد : پذیرش تابلو
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
... ، أَمِ اتَّخَذُوا مِنْ دُونِ اللَّهِ شُفَعاءَ قُلْ أَ وَ لَوْ کانُوا لا یَمْلِکُونَ شَیْئاً وَ لا یَعْقِلُونَ(زمر/43) ...
... ، آیا برگرفتند جز خدا شفیعانى ؟ بگو اگر چه باشند مالک نباشند چیزى را ؟ و نه بخرد یابند ؟ ...
خب رادیو معارف جمهوری اسلامی ایران هم عرفایی که گفتیم مثل علما ، یا دانشمندان بزبان فارسی ما ، مانعی ندارد که از عشق بگویند و میزبان حرفشان نباشیم در خانه ، چراکه گفتیم مثل گفتن جمهوری اسلامی هم در ایران اسلامی است ، و یا جمهوری در مصر اسلامی که حرف طرفین دعوا در آنجاست ، با این فرق که یکی می گوید رییس جمهور منتخب برگرده و دیگری میگه رییس جمهور حاکمه ، که نظامیان روی کار آورده اند و شهروندان مصری و حتی مسلمانشان هم حریفشان نخواهند شد ، و چاره ای جز پذیرش آن ندارند ، مثل پذیرش تابلویی که سردار نقدی در شبکه ی آفتاب یزد نشان دادن .
البته تا زمانی که شهروند هستند و حتی مسلمان ، یا اینکه آمریکا تاکتیکش را عوض کند ، البته نه مثل تابلوی نظامیش و مثلا بقولی نرمش ، مثل جمهوریش بعنوان مثال و یا شکل های دیگر و حتی مثلا فرعونی باستانی ، ویا امپراتوری بعنوان مثال ، چراکه تا وقتی بقول دعای شعبانیه کمال انقطاع نشده ازش ، و بقول مرحوم حاج آقا تهرانی در رادیومعارف جمهوری اسلامی ایران ، نیم نگاهی هم که به اون داشته باشد ، می کشاندش ، مصر اسلامی را عرض می کنیم ، به انقطاع از غیر خودش !
که در نوشته ی قبلی گفتیم که جمهوری چیزی نیست جز لفظ و واژه ای بقول ما ، و مثل عشق که خدا بزبان نیاورده تا پیدا شود ، و گفتن بشری مثل ما هم پیدایشی در حد و اندازه گوینده اش خواهد داشت ، و گفتیم گویش بشری تا حد و اندازه شنیدنش قابلیت پذیرش دارد ، و بشر برای پذیرش شنیدن هم مگر حرفی زده عرفا ، علما یا دانشمنداش بقول ما ؟
بله بشری مثل ما ولی پیامبر خدا و جانشینش حرف زده ، ولی ما می خواهیم ببینیم مثلا عرفا ، علما و دانشمندان از خودشان چه حرفی در این زمینه زده اند ؟ که نه تنها بدرد ایران اسلامی بخورد ، بلکه الگو برای مثلا مصر اسلامی هم بشود ، تا ببینیم آیا حتی تاکتیک نظامی آمریکا هم حریف آن می شود ؟ چه رسید به نظامی مصری آن بعنوان مثال !
چراکه نیروی نظامی فرق دارد با نظام سیاسی و مثلا جمهوری ، نیروی نظامی فرد مسلح دارد در مقابل حتی خانواده ی خانه ای در مصر ، بلکه جماعت محلی در مصر ، در مقابل جمعه ی شهرو دیارش هم ، ولی نظام سیاسی مثلا جمهوری چی ؟ شخص اول داره ؟ شخص دوم داره ؟ یا ... ، که یکی هم همان شهروند مسلح نظامی است و منقطع از آن نیست بقول دعای شعبانیه ی بعضی ها !
پس نه تنها بشر ، بلکه اسلحه اش هم مثل مثلا عشق ، جمهوری و از این دست گفته های فقط بشری نیست ، بلکه خدا گفته و هست ، مثل اهل بیت خانه ، مسجد ، جمعه و حج که هست ، نه مثل جمهور و جمهوری و شهروند شکل دیگر نظام اجتماعی که بشر گفته باشد و می خواهیم ببینیم پس ازمثلا شنیدن و دیدنش دیگر چه ؟
بله ما هم خانه ای داریم برای نگهداری مثلا دیدنی و شنیدنی هایمان ، ولی آیا مگر در خانه ی ما مثلا جمهوریست که شخص اولش مثلا بینایی باشد ؟ یا شنوایی ؟ و یا حسی دیگر از حواس پنچگانه ی ما ؟ با پذیرشی که از اعضای حسی خود داشته اند و نه از جای دیگر ، بله درست است که وقتتی مثلا چشم دید ، چشم نبود که دید ، بلکه بینایی بود دید ، وبرای همینست که وقتی هم بینایی پذیرفت ، بینایی نبود که پذیرفت ، بلکه دراینجا هم کی بود که پذیرش داشت ؟
خب مثلا عرفا ، حالا عاشق آنهم ، وعلما و دانشمندان بفرمایند کی پذیرش کرد ؟ تا بعد برسیم به خانه ی پذیرنده ی آنهم که در آن محفوظش را داشته باشم و بعد ببینیم صاحبخانه حافظ و مثلا عاشقش است ؟ یا ...؟
نکند منتظریم که این حرف ما بگوش مثلا مصر اسلامی برسد و ایران اسلامی بپذیرد از آن ؟! آخه حرف از پذیرش الگوی ما بود تا یادمان می آید !؟
سلام علیکم
تابلوی پذیرش :
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
... ، وَ بِاللَّیْلِ أَ فَلا تَعْقِلُونَ(صافات/138) ...
... ، و به شب پس آیا بخرد نمىیابید ؟ ...
امروز دو شنبه است و روز اول کاری ! خب بریم ببینیم چکار می کنند ؟!
پیش از رفتن اول ببینیم در مملکت خودمان که زوتر مشغول کار شده اند چکاری صورت گرفته ؟
پیچ رادیو را که لمس کردیم برای پذیرایی خبر ، حکایت از هشت سال کار جمهوری اسلامی ایران داشت ، و در این مدت مثل بعضی دنبال چیز دیگری نبود ، مثل مثلا امتیاز گیری های معمول ووو
اجازه بفرمایید برویم ببینیم کارفرمای ما که قرار داد کاری با ما بسته داربست بسته که بریم مشغول کار بشیم ؟
نه اینکه اگر بازم نبسته طبق قرار داد این مدتی را که ما را بیکار گذشته ازش طلبکار بشیم ! آنهم در جمهوری اسلامی ایران !
آنهم در حالیکه در قرارداد جای تاریخ عقد آنرا خالی گذاشتیم ! البته بقول ابوتراب علیه السلام ، ما قصد نداشتیم خالی بگذاریم ، خدا گذاشت !
هرچند چه می گذاشت و چه نمی گذاشت فرقی بحال ما در جمهوری اسلامی ایران نداشت !
از یکی دو لمس دکمه ی گوشی الحمد لله که یکی پذیرش داد و مثل جمهوری اسلامی ایران یک طرفه نبود ! که در هشت سال کارش پنج شش ماه اخیر ما را پوشش ندهد ! بلکه در پذیرش دو طرفه با خبر شدیم که از بستن داربست خبری نیست و امروز هم روز کاری ما نیست در جمهوری اسلامی ایران ! حالا خوبه که با دادن (کار دادن) یارانه ها برای نان شب که نه ، برای افطاری امروز و سحر فردا هم مثل روز روشن است که محتاج نیستیم .
وصاحبخانه هم که برای کرایه خانه ی عقب افتاده ی ماه قبل هم هنوز به زبان نیامده ، قبض سی و اندی هزار تومانی برق هم که هنوز مهلت پرداختش نرسیده ووو
چیزی که مثل روز روشن نیست امتیاز بقول ریاضات شخص سوم ، چهارم ووو ی جمهوری اسلامی مثلا هفتاد میلیون شهروندی ایرانست ؟ چراکه شخص اول و دومش مثل روز روشن است ، که در هشت سال گذشته هم بیکار نبوده اند و از امتیاز کار داشتن برخوردار بوده اند .
البته ما خبر نداریم که بابتش چیزی گرفته اند برای مثلا نان شبشان و در این ماه برای افطار و سحری ، یا در صورت اجاره نشینی و برخوردار نبودن از امتیازی در این زمینه ، برای پرداخت کرایه خانه هم بعنوان مثال که به آن بسنده شده و الباقی امتیازات را بازهم محفوظ نگاه داشتیم و نیازی نبود ، چراکه در خانه اگر باشد ، نه باشند ! شخصی ، یک حرف هم بس است .
پس امتیازات اشخاص غیررسمی در جمهوری اسلامی ایران بماند ، پس از پذیرش جمهوری در ایران اسلامی ! فقط بعنوان مثال برای خالی نبودن عریضه مثلا بکار انداختن (کار بکار انداختن ) بیش از ده میلیون تومان شهردار تهران در بازار کار برای فرزند شخص اول جمهوری اسلامی ایران پیش از شخص اول شدن مقام معظم رهبری در جمهوری اسلامی ایران ، که با دلی آرام و قلبی مطمئن و ضمیری آگاه جمهوری اسلامی ایران را که در ایران اسلامی بنا گذاشته بود ! نه گذاشته بودند ، یعنی جمهوری را پذیرش کرده بود ، به ملکوت اعلی پیوست و مقام معظم رهبری هم کهمی فرمایند در خط اوست و کاری از دست ما برنمی آید ، البته اگر امتیاز کاری داده شود به ما ؟!
حالا ما هرچه که بگوییم جمهوری اصلا ظرف پذیرش کار نیست ، فقط بعنوان مسموع قابل پذیرش است ، آنهم ظرف امام و امت که مثلا مابه التفاوت ایران اسلامی و مصر اسلامی باشد ، که بعد پذیرش جمهوری ایندو هیچ تفاوتی با هم ندارند مثلا در برابر تاکتیک جمهوری ایالات متحده !؟ ی آمریکا ! که سردار نقدی در شبکه ی آفتاب (مرکزیزد) پس از تابلو کردنش سازش با آمریکا را هم تابلو کرد ، ولی نه سازش با (جمهوری مدعی) ایالات متحده در آمریکای رو زمین خدا را که آیا زمین زیر پایش را هم لمس کرده ؟
حالا هفت دوتایی پیشانی ، کفت دستان ، زانوی و نوک انگشتان پای کار سجده ی ما نماز گذاران پیش کش ، که در این ماه میزبانش باشیم و پذیرشش دهیم !؟
مخلص کلام که تا حوصله ی میهمانانمان را سر نیاورده ایم و حرفش بماند برای فرصتی دیگر ان شاءالله اینکه ، آیا در خانه بقول دانش ریاضی غربی ، نه امام علی علیه السلام ، حداقل دو شخص هم می توانند کار کنند ؟ یا یک نفر ؟ ولو مثلا هفتاد میلیون هم به امامتش
سلام علیکم
تابلوی تحریم :
أعُوذُ بِبِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ من الشُیطان الرّجیم
... ، وَ مَا الْحَیاةُ الدُّنْیا إِلاَّ لَعِبٌ وَ لَهْوٌ وَ لَلدَّارُ الْآخِرَةُ خَیْرٌ لِلَّذینَ یَتَّقُونَ أَ فَلا تَعْقِلُونَ(انعام/32) ...
... ، و نیست زندگانى دنیا جز بازیچه و هوسرانى و همانا خانه آخرت است بهتر براى آنان که پرهیزکارى کنند آیا به خرد نمى یابید ؟ ...
پس از روز جمعه و دیروز ، امروز رسیده ایم به نخستین روز نماز گزاران منتظر افطارش ، چراکه فقط اهل جمع جمعه ، جماعت و خانواده ی خانه ای مثل خانه ی ما که منتظر مائده ی آسمانی نیستند که روزشان را افطار کنند با یوسف کنعان خود .
اما تابلو؟ :
از شما مهمانان ارجمند اجازه می خواهیم که اول از رفع تحریم بیست و یک روزه ی جمهوری اسلامی ایران تشکر کنیم که دیشب باران یارانه هایش نصیب خانواده ی ما هم شد که دیگر پول نه تنها خرید نان شب بقول آن جمهوری ، بلکه نان افطار امروز را هم نداشتیم ، حالا تابلوی ادعای فقر زدایی سه ساله اش ، نه جماعتِ جمعه ی شهر و دیارخانواده ی خانه ی ما ایران اسلامی ، بماند ، که بقول شاعر یوسف کنعانش گم گشته است ! و کلبه ی احزانش محروم از آنست ! کلبه ی احزان و کنعان به شکل جمهوری و اسلامی ، ولی با محتوای نهادهای مدنی جامعه ی مدنی غربی ! آنهم غربی که تالتیک تحریمش هم تابلوست ! بقول سردار نقدی در شبکه ی آفتاب (مرکزیزد) جمهوری اسلامی ایران ، نه شهری در ایران اسلامی یاد شده !؟
پس شکر خدا مشکلی هم نداریم که بعنوان مثال این پیام را در صبحمان در پیامرسان داشتیم ، و دیگر ... که باز هم همانطور که قبلا گفتیم نیازی به یاد آوری نیست محفوظش نزد ما ، پس نیازی نیست که بازهم بقول یکی از ما ، نه مثل مضطر و مجبور به حرام ، بلکه مثل معتادها چیزی را بفروشیم برای تهیه ی افطار امروز هم ، نه برای بازی و هوسرانی ... ، بلکه مثل همان که یاد شد ، که دیروز یکی از ما رفت به مغازه ی محل و برای افطار و سحر خواست خرید کند ولی پولش را فردایش بدهیم ، که گفت شما را نمی شناسم ! در حالیکه خرید ما در محل از آنجا بوده !
وبعد :
نَعُوذُ بِبِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ من الشُیطان الرّجیم
... ، قُلْ تَعالَوْا أَتْلُ ما حَرَّمَ رَبُّکُمْ عَلَیْکُمْ أَلاَّ تُشْرِکُوا بِهِ شَیْئاً وَ بِالْوالِدَیْنِ إِحْساناً وَ لا تَقْتُلُوا أَوْلادَکُمْ مِنْ إِمْلاقٍ نَحْنُ نَرْزُقُکُمْ وَ إِیَّاهُمْ وَ لا تَقْرَبُوا الْفَواحِشَ ما ظَهَرَ مِنْها وَ ما بَطَنَ وَ لا تَقْتُلُوا النَّفْسَ الَّتی حَرَّمَ اللَّهُ إِلاَّ بِالْحَقِّ ذلِکُمْ وَصَّاکُمْ بِهِ لَعَلَّکُمْ تَعْقِلُونَ(انعام/151) ...
... ، بگو بیائید بخوانم بر شما آنچه را که حرام کرده است پروردگار شما بر شما که شرک نورزید بدو چیزى را و به پدر و مادر نکویى کنید و نکشید فرزندان خویش را از تنگدستى ما روزى دهیم شما و ایشان را و گرد ناشایستهها (فواحش) نگردید آنچه آشکار است از آنها و آنچه نهان و نکشید تنى را که خدا حرام کرده است جز به حق این است آنچه خدا به شما اندرز داده است شاید به خرد یابید ؟ ...
در این زمینه ، یعنی تابلوی مورد بحثمان ، بعنوان مثال در دیوانی بنام دیوان حافظ ، بمناسبت اینکه حافظ قرآن با چهارده روایت هم بوده اند آمده ، در آغاز ش :
الا یا ایهاالسّاقی ... ، که ( میزبان ) آسان نمود اوّل ولی ...
این راهم بعنوان مثال گفتیم در رابطه با تابلو ، وبه همین بسنده می کنیم برای مثلا عارفان و باز هم خصوصا اسلامیش ، مثل علما و دانشمندانش که قبلا گفتیم .
البته همانطور که قبلا گفته شد مانعی ندارد که بعنوان مثال با گوش شنوا پذیرایی کرد تئوری اینها را هم ، ولو در قالب شعر و سروده هم ، و بقول امام علی علیه السلام مسموعش را داشت ، ولی تئوریهای ایشان هم صرف نظر از کم ارزشی و بلکه بی ارزشی چشم بینا ، گوش شنوا ووو ، همانطور که گفتیم در میزبانی ما از دهکده اعضای حسی است ، که ایشان هم مثل علما و دانشمندان و حتی اسلامیش هم که گفته شد ، این میزبانی ما را دور زده و وارد خانه و تازه خود را صاحبخانه و حافظ هم نام گذاری کرده اند !
و بعنوان مثال مثلا حتی عقل را تحریم از پذیرایی حرفش در خانه کرده اند !؟ حالا ربّ عالی خواندن خود در خانه بماند ، تا حوصله سر نیامده از پذیرایی ما ، حتی از پذیرایی خانواده ی ما ، چه رسد به خانه ی خانواده ی ما که پذیرای ایشان بعنوان یوسف زهرای ما هم در آن باشد ! و گمگشه ما هم ایشان باشند !؟ و ...
و این هم بماند که ایشان هم مثل علما و دانشمندان که گفته شد ، آیا ماه رمضان ندارند ؟! که میهمانشان فقط رانده شده از این میهمانی نباشد !؟ که آن هم کافیست یک پذیرایی ولو ملموس داشته باشد !و مثل آنکه گفته نمی گوییم هم گوشش کر ! یا بقول الآنی دم افطاری نان و خرمای رادیو معارف جمهوری اسلامی ایران ایشان هم : آرمانشهر رمضان دارند و شهروند !؟ ند گوشهای شنوایش !؟ که شبیه شهروندی جامعه ی مدنی غربی کنندش ، آنهم تک و تنها ! نه نعبد گو ! و شبیه نماز خون ! سجده کن و لمس کننده ای آنهم با پیشانی میزبانی خاک
تا میزبانی دیگر ان شاءالله تعالی فعلا یاعلی
سلام علیکم
أعوذ بالله من الشّیطان الرّجیم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ ، الر تِلْکَ آیاتُ الْکِتَابِ الْمُبِینِ ، إنَّا أَنْزَلْنَاهُ قُرْآنًا عَرَبِیا لَعَلَّکُمْ تَعْقِلُونَ ، ...
امروز که هنوز افطار نشده و اولین روز هفته است ، اول برایتان آخر هفته ای بهتر از جمعه ای که پشت سر گذاشتیم آرزومندیم .
اما تابلوی ایستگاه بصیرت :
گفتیم چشم بینای ما که میزبان شبکه ی آفتاب (شبکه ی پنج محلی یزد) بود و با آن میزبان سخنرانی سردار نقدی و در فرمایش ایشان هم میزبان تابلوی تاکتیک آمریکا در مصر و دردیگر سرزمین دهکده ی جهانی (جمهوری (ایالات متحد آن)) و شایدم بر اهل بیت دهکده اش ، خود بینایی ما هم میهمان بود و رسیدیم به ایستگاه میزبانش .
و گفتیم که فقط میزبان مثلا تابلوی تاکتیک در یا بر دهکده ای نبودیم ، منجمله تابلوی بصیرت را هم میزبان بودیم که نگفتیم ، مثل دیگر تابلوهای دیگر که در خانه محفوظ است و لازم به ذکر نبود ، چراکه ما تازه به ایستگاه میزبان چشم بینا رسیده ایم .
چراکه صرف نظر از تعطیلی یا تعطیلات آخر هفته ، که جمعه نباشد و مثلا امروز یا فردا ، و یا مثل امروز و فردا پنجشنبه را هم تعطیل کرد و بدون نمازی مثل نمازجمعه ، و همچنین تابلوی خطای چشم بینا هم بماند ، نه تنها با تابلوی بصیرت ایستگاه میزبانی ختم به بینایی می شود ، بلکه شامل میزبانی شنوایی و دیگر حواس دهکده ی اعضای حسی هم می شود .
چراکه بر فرض تابلوی بصیرت حاکم بر مثلا بینایی ، نه در بینایی که میزبانش بینایی باشد ، و عدم میزبانیش از شنوایی هم ، صرف نظر از اینهم که در سنخرانی هم تابلو شده باشد ، باز ایستگاه میزبانی گوش شنوا و دیگر اهل بیت دهکده ی اعضای حسی را میزبانیم .
بعلاوه ی این دهکده میزبانش هم میهمان خواهند بود !؟ حالا سابقه ی آسمانی و زمینی این یازده میهمان هم بماند .
چه زمانی خواهند بود ؟ وقتی که میزبان علما یا دانشمندان و حتی اسلامیشان هم باشیم که بعنوان مثال تابلوی تجرید از حس را در مقابل تابلوی بصیرت سردار نقدی نشانمان نداده باشند ، آنهم تابلویی اصولی و رئالیسم ، و تابلو تابلوی بصرت باشد ، نه میهمان اصولی و رئالیسمی که بعنوان مثال گفته شد و بسنده کردیم به این دو و باز هم لازم به ذکر نبود یادآوری محفوظ دیگر و میهمان حافظه که بماند ، تا حوصله ی میهمانان عزیز سر نیامده .
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
... ، وَ ما أَرْسَلْنا مِنْ قَبْلِکَ إِلاَّ رِجالاً نُوحی إِلَیْهِمْ مِنْ أَهْلِ الْقُرى أَ فَلَمْ یَسیرُوا فِی الْأَرْضِ فَیَنْظُرُوا کَیْفَ کانَ عاقِبَةُ الَّذینَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَ لَدارُ الْآخِرَةِ خَیْرٌ لِلَّذینَ اتَّقَوْا أَ فَلا تَعْقِلُونَ(یوسف/109) ...
... ، و نفرستادیم پیش از تو جز مردانى که وحى فرستادیم بسوى آنان از اهل شهرها پس آیا نمىگردند در زمین تا بنگرند چگونه بود فرجام آنان که پیش از ایشان بودند و همانا خانه آخرت بهتر است براى آنان که پرهیز کنند آیا بخرد نمىیابید ؟ ...
سلام علیکم
میزبان تابلو :
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
... ، یا قَوْمِ لا أَسْئَلُکُمْ عَلَیْهِ أَجْراً إِنْ أَجْرِیَ إِلاَّ عَلَى الَّذی فَطَرَنی أَ فَلا تَعْقِلُونَ(هود/51) ...
... ، اى قوم من نخواهم از شما بر آن مزدى را نیست مزد من جز بر آنکه مرا آفریده است پس آیا بخرد نمىیابید ؟ ...
چه زود ! نخستین جمعه ی ماه میزبانی خدا از ما هم افطار شد !
باز هم در مصر نماز جمعه ای خوانده شد مثل قبل ! نماز جماعتی خوانده شد مثل قبل ! نماز فرادایی نیزخوانده شده مثل قبل ! که بعدش این تابلو های اسلامی جایش را داد به تابلوهای نهادهای مدنی مثلا جمهوری ، آنهم بقول امام جمعه ی جمهوری اسلامی ایران ، یعنی مرکزش تهران ، بجای امام و رهبر مورد نیازمردم مصر ، باز حرف از رییس جمهور است ! یعنی رهبر و امامی که مردم معرفی می کنند ! مردمی که خود نیاز به تعریف دارند ! و با امام و رهبری شناخته می شوند ! و ...
خب خود می دانند ، از مصربرگردیم خانه ، که در خانه بودیم ! چراکه گفتیم نیازی نبود شال و کُلاه کنیم و بریم مصر تا ببینیم آنجا چه خبرست .
خب کجا بودیم ؟ آنجا که سردار نقدی میهمان شبکه ی آفتاب (مرکزیرد) بود ، و این شبکه هم میهمان چشم ما بود ، و این هم تابلو بود که میهمان بینایی ما بود ، و ما بقولی که بعنوان مثال گفته شد فاقد آن نبودیم ، بلکه بود و اینهم در عین میزبانی تابلوست که میهمان بود .
ومیزبان هم مثل بینایی و چشم ما لازم نبود شال و کُلاه کند و ...
بلکه ... ، چشم و بینایی ماست که در این ماه در عین میزبانی میهمانند و حالا میزبان بینایی ما بماند !
چراکه بقول فیلم مارمولک : علما و دانشمندان و خصوصا اسلامی آنها دست ما را بسته اند در اینجا !؟
سلام علیکم :
تابلوی اصلی :
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
... ، وَ ما کانَ لِنَفْسٍ أَنْ تُؤْمِنَ إِلاَّ بِإِذْنِ اللَّهِ وَ یَجْعَلُ الرِّجْسَ عَلَى الَّذینَ لا یَعْقِلُونَ(یونس/100) ...
ترجمه : ... ، و نرسد تنى را که ایمان آرد مگر به دستور خدا و میگرداند پلید را بر آنان که درنمىیابند ، ...
نقل از : وبلاگ بنام خدا و سلام
نقدی بر دبیران مجله ی پارسی نامه ی پارسی بلاگ
سلام علیکم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
... ، وَ مِنْهُمْ مَنْ یَسْتَمِعُونَ إِلَیْکَ أَ فَأَنْتَ تُسْمِعُ الصُّمَّ وَ لَوْ کانُوا لا یَعْقِلُونَ(یونس/42) ...
... ، و از ایشان است آنکه گوش فرا دارد به سویت ، آیا تو مىشنوانى گنگان را و اگرچه درنیابند؟ ...
درسته که ماه رمضان است و ماه روزه گرفتن ، ولی به این معنا نیست که دبیران یاد شده در این ماه نگاهی به تازه نوشته ها نمی اندازن ، چراکه انداخته اند و انتخاباتی هم داشته اند در این چند روزی که از ماه رمضان را پشت سر گذاشته ایم .
انتخاباتشان هم چنین نبوده که هرچه از نوشته ها را که دیده اند انتخاب کرده باشند ، چراکه همه ی نوشته ها که فقط شعر و اشعار عاشقانه و از اینا که نبوده اند ، که بیشتر انتخاباتشان از این دست بوده است .
هرچند حرف اینست که نوشته ای از چشمشان رد نشده واگر هم خدای نخواسته شده باشه پیام خصوصی داده اند که اعلام بشه تا رسیدگی کنند .
پس فرض اینست که نوشته ها را چشم انداخته اند و از میان آنها انتخاب کرده اند ، و ما فعلا کاری با ملاک این کارشان نداریم ، فقط می خواهیم بگویند که چشم به خانواده ی خانه هم انداخته اند ؟
پس کاری با مثلا تحریم مانند خانواده ی خانه نداریم ، چراکه شاید در تابلوی اصلی دبیران جایی برای انتخاب نداشته باشند ، یا اگر هم داشته باشند ، در تابلوی اصلی سردبیرشان جایی نداشته باشند ، و اگر هم داشته باشد شاید برای این باشند که ایشان فرموده اند : ما با خانواده ی خانه داریم زیر پوستی عمل می کنیم و از چشم ایشان ( یعنی سردبیر) هم پوشیده نیست .
البته ما نمی خواهیم حتی در کار پارسی بلاگ هم دخالت کنیم ، خودشان می دانند ، چه رسد به مجله ی پارسی نامه اش و خصوصا سردبیرش که زیر پوست پارسی بلاگ مشغولند ؟ و از چشم ما دور نیستند ؟ یا نه ...
فقط خواستیم که پوست اصلی را تابلو کرده باشیم ، همین و این پرسش که اصلا پوست اصلی یعنی چه ؟ مگه داریم ؟! که زیر پوست آن یا در آن پوستی را تابلو کرد ؟ و ...
سلام علیکم
تابلوی حاکم :
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
... ، وَ ما أُوتیتُمْ مِنْ شَیْءٍ فَمَتاعُ الْحَیاةِ الدُّنْیا وَ زینَتُها وَ ما عِنْدَ اللَّهِ خَیْرٌ وَ أَبْقى أَ فَلا تَعْقِلُونَ(قصص/60) ...
ترجمه : ... ، و آنچه داده شدید از چیزى پس بهره زندگانى دنیا و زیور آن است و آنچه نزد خدا است بهتر و پایدارتر است آیا بخرد نمىیابید ، ...
دومین روز از ماه مبارک رمضان هم افطار شد ، ماهی که گفتیم در آن قرآن نازل شده ، وفقط این تابلو نشده ، بلکه گفتیم در آن شب قدر هم قرار دارد .
و روز سوم را پیش رو داریم ، که ضمن عرض تبریک به مناسبت آن ، جای یادآوری دارد که بحسب نقل اخبار رسانه ها قرار است که بازهم نمازجمعه در مصر تابلو شود ! البته نه برای خانواده ای مثل خانواده ی ما ، و یا برای تابلوی اسلامی جماعت محل خانه ی خانواده ای مثل خانواده ی خانه ی ما ، بلکه بازهم برای مثلا شهروند جمهوری ، نه حتی شهروندی مثل یکی از اهل بیت خانه ای که فقط چشم ، یا گوش ووو نیست ، بلکه چشمی بینا ، گوشی شنوا ... ست .
مهندسی تابلو :
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
... ، قُلْ لَوْ شاءَ اللَّهُ ما تَلَوْتُهُ عَلَیْکُمْ وَ لا أَدْراکُمْ بِهِ فَقَدْ لَبِثْتُ فیکُمْ عُمُراً مِنْ قَبْلِهِ أَ فَلا تَعْقِلُونَ(یونس/16) ...
ترجمه : ... ، بگو اگر مىخواست خدا نمىسرودمش بر شما و نه مىآموختمش به شما هر آینه درنگ کردم میان شما عمرى را پیش از آن آیا درنمىیابید ، ...
پیش اینکه شبکه ی آفتاب (مرکزیزد) با سخنرانی سردارنقدی برای ما تابلویی را حاکم کند ، تابلویی حاکم بود !؟ تابلوی بیداری منجمله مصر ، حالا مقام معظم رهبری جمهوری اسلامی ایران بیداری اسلامیرا در این تابلو فرموده بودند ؟ یا برآن حاکم ؟ که فرق ایندو را گفتیم ، بماند .
ولی نخستین بار (پ1) که چشممان به آن شبکه افتاد و گوش داد به آن سخنرانی ، آیا بیدار نبود ؟! یا بود و مثل بیداری در مثلا مصر بود !؟ حالا تابلوی اسلامیش برای تابلوی حاکم چشم بینا و گوش شنوا !؟ بماند .
چراکه شبکه آفتاب ، سردارنقدی و ... نیز ، تابلویی برای نشان دادن به فقط شهروندان خود که نداشتن ! خانواده ی خانه ی ما هم چشم و گوش دارند و ... ، که فاقد (پ2) بینایی ، شنوایی نیست !؟ و یا اگرهست ، مثل بیداری مصریهاست و نیازمند به مهندسی غرب و مثلا آمریکا ست و یا دیگری وحتی با تابلوی اسلامی !؟ ولی در تابلوی جمهوری
-----------------------
پ1 - اصول فلسفه و روش رئالیسم ، ریشه های نخستین ادراکات و علم ... : مرحوم علامه محمدحسین طباطبایی
پ2 – پاورقی های یاد شده در پ1 : علامه ی شهید مرتضی مطهری
سلام علیکم
تابلو :
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
... ، أَمْ تَحْسَبُ أَنَّ أَکْثَرَهُمْ یَسْمَعُونَ أَوْ یَعْقِلُونَ إِنْ هُمْ إِلاَّ کَالْأَنْعامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبیلاً (فرقان/44) ...
ترجمه : ... ، یا پندارى که بیشترشان میشنوند یا بخرد مىیابند ؟ نیستند جز مانند چهارپایان بلکه ایشانند گُمتر در راه ، ...
امروزه نیازی نیست که خانواده ای مثل خانواده ی خانه ی ما از خانه برود بیرون ، بلکه همانطور که در نوشته ی قبلی گفتیم میتوان در خانه هم با خبر شد از اندیشه ی حاکم بر مثلا مصر ، ترکیه ووو
چراکه سردار نقدی در شبکه آفتاب فقط تابلویی از اندیشه ی حاکم بر مصر، ترکیه ووو را که نشان ندادند ، که در سایه سازش با اندیشه ی حاکم در آنجا بوده و فقط این تابلو بوده باشد در سخنان ایشان .
چراکه موضوع بحث ما اندیشه ی حاکم در آنجا هم هست ، خصوصا اگر در ایران هم باشد ، که گفتیم نیازی به خارج شدنمان از خانه هم نیست ، چراکه مثل همان سخنرانی سردار نقدی از شبکه ی آفتاب هم می توانند تابلو کنند بودن اندیشه ای حاکم در ایران را هم برایمان ، که کردند و ما می خواهیم آنرا نشان دهیم اگر دیده نشده یا شنیده نشده باشد در سخنان سردار نقدی در شبکه ی آفتاب .
درست مثل همان که مثلا در مصر با آن سازش شد ، حالا کی ؟ دقیقا مثل همان وقتی که مصر بیدار شد و اندیشه ی حاکم در آنجا هنوز جمهوری بود ، که قبل از بیداری هم بود ! فقط رییس جمهورش را کنار گذاشتن ، در مثل این روزها که بازهم رییس جمهور را کنار گذاشتن و باز روز از نو روزی از نو ! ولی بازهم تابلوی اندیشه ای حاکم در مصر به چشم نمی آید و در سخنانی هم شنیده نمی شود ، بلکه هنوز هم اندیشه ی حاکم بر مصر تابلوست و حرف از عدم سازش با آنست ! که بقول سردار نقدی در شبکه ی آفتاب ، تاکتیک آمریکا تابلوست ! که پشتوانه ی مردمی ندارد !؟
در حالیکه مثلا در خبر هشت و سی شبکه ی دو ، گویا برخلاف غرب و مثلا (جمهوری) ایالات متحده ی آمریکا ، حرف جمهوری اسلامی ایران اینست که حرف حرف مردم مصر است !
و گویا تابلونیست که حرف حاکم بر مردم مصرجز جمهوری نیست !؟ همان تاکتیک و اندیشه ی حاکمی که سردار نقدی در شبکه ی آفتاب آنرا تابلوکردند !؟ و اختصاص به تابلویی از مثلا مصر هم ندارد !؟ این تابلو ، حالا چه به شکل جمهوری و چه اشکال دیگرش ، که اگر پیش چشم بینا یا بیدار ما تابلو نباشد ، برای گوش شنوا یا بیدارما که تابلوست .
ولی چیزی که تابلو نکردن ، سردار نقدی را در شبکه ی آفتاب عرض می کنیم ، و تابلوست بیداریست .
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
... ، قالَ رَبُّ الْمَشْرِقِ وَ الْمَغْرِبِ وَ ما بَیْنَهُما إِنْ کُنْتُمْ تَعْقِلُونَ(شعراء/28) ...
گفت پروردگار خاور و باختر و آنچه میان آنها است اگر هستید خردمندان (28)