سلام علیکم

آخر تابلو :

بسم الله الرحمن الرحیم

 

... ، وَ مِنْ ثَمَراتِ النَّخیلِ وَ الْأَعْنابِ تَتَّخِذُونَ مِنْهُ سَکَراً وَ رِزْقاً حَسَناً إِنَّ فی‏ ذلِکَ لَآیَةً لِقَوْمٍ یَعْقِلُونَ(نحل/67) ...  

 

... ، و از میوه‏هاى خرمابنها و تاکها برمى‏گزیند گیرید از آن سکرى و روزیى نکو همانا در این است آیتى براى قومى که بخرد یابند ، ...

 

اجازه بفرمایید دراین لحظات افطار روز نهم ماه مبارک رمضان اول سالروز وفات حضرت خدیجه ی کبری سلام الله دردهم این ماه راتسلیت بگیم ، بعد برویم سر بحثی که داشتیم .

نخستین بانویی که نه تنها گوش به سخنان پیامبراسلام حضرت محمد بن عبدالله صل الله علیه و اله و سلم داده اند ، بلکه شنیده با قلب یا دل و یا مرکز شنوایی را نیز با قلب یا دل پذیرفته اند ، و این معنی تا جاییکه ما یادمان می آید و حافظه ی تاریخ نسل به نسل به ما رسانده اختصاص به آن حضرت دارد وهمین بس برایشان دریاری پیامبر خدا . 

خب ، برای دیگر میهمانان عزیز که مثلا از جمهوری اسلامی ایران تشریف نیاورده اند و مثلا از جمهوری دیگری تشریف فرما شده اند هم عرض کنیم که ماه در آسمان یک سومش مانده که کامل شود و چشم بینایشان پذیرای آن باشد و پس از دلسپردن به این معنی آنرا به حافظه بسپارند .

درست همانطور که ما گفته های علما و یا دانشمندان علوم و منجمله علم یا دانش عرفان را اینگونه در حافظه خواهیم داشت و این شامل دانش دین هم می شود ، و سخن پیامبر خدا با سخن علما یا دانشمندان علوم یا دانشهای گوناگون تا اینجا فرقی با هم ندارد .

و محل مورد نیاز برای بحث و کاوش درمرتبه ی بعد دریافت اعضای حسی مثل همان دریافت چشم ما از ماه درآسمانست ، صرف نظر از دریافتی علاوه بردیده شده هم ، در نزد حافظه ، به استناد اینکه یادآوری شد .

شایان ذکر است که دراین بحث یا کاوش دین آخرحرف را دارد ، هرچند دانشمندان اسلامی منجمله دانشمنددانش عرفان اسلامی از حرف دین بهره نبرده باشد و دنباله رو دیگردانشمندان مثلا دانشمندان یونان باستان شده باشند .

باآرزوی موفقیت برای چشمان بینایی که ماه در آسمان برایشان رام است .


خبر مایه
آمار وبلاگ

بازدید امروز :142
بازدید دیروز :260
کل بازدید : 1400570
کل یاداشته ها : 1768


طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ