بسم الله الرّحمن الرّحیم (1) ...
سلام علیکم
جمعه بود کار را تعطیل کرده بودیم و بعد از ظهر استراحتی داشتیم و گفتیم باز آخرین جمعه شب ماه مبارک رمضان را هم پذیرایتان باشیم و ببینیم تابلوی مثلا سردار نقدی را که از شبکه ی آفتاب جمهوری اسلامی ایران نشانمان دادن کجا حفظ و نگهداری کنیم ؟
حفظ و نگهداری تابلو :
مسئله مسئله ی روشنی است که علما و دانشمندان ، چه رسد به اسلامی و آنهم شیعه و دوازده امامی آنها هم ، وقتی بعنوان مثال گفتیم تابلوی :
نخستین بار که چشم ما افتاد به اندام جهان خارج و مثلا یک سیاهی دیدیم ، ...
را برای چشم ما دارند ، و بعد هم تابلوی :
... ، و با تجرید از حس ، یعنی حس بینایی چشم ما ، آنرا به بایگانی سپردیم ، ...
پس حافظ ی ما را هم مثل چشم ما ، بینایی ما و مجرد از آن ! ما را هم تابلو کرده اند برای ما !؟ حالا برای چی ما ؟ بماند ، چراکه حرف عالمانه و دانشمندانه ی و آنهم اسلامی و شیعه و دوازده امامیشان بعد این است که امانتی را گم و گور نکنیم و به فراموشی نسپاریم ، بلکه دستکم حسب الامرشان ذکر و یادی از آن داشته باشیم ، حالا فکر و اندیشه ای هم بعد ذکر و یادآوریم داشته باشیم و حکمی و فرمانی هم برایش عقل یا خردمان داشته باشد بماند !؟ چراکه بحث ما اندیشه ی حاکم است و اتاق فکر هم که در اشغال ایشان است ! و حرف از عقل و خرد حاکم و فرمانروای اتاق فرمان هم که ...
کمی پیش از این رادیو معارف جمهوری اسلامی ایران تابلویی داشت ، مداحی می گفت :
... این عشق را به هیچی نمی دهیم ! ...
خب صلاح مملکت خویش خسروان دانند ، ما بقول امام علی علیه السلام حتی با علما و دانشمندان هم کاری نداریم ، چه رسد به اسلامی و شیعه و دوازده امامی ایشان هم ، بلکه با تابلوی ایشان کار داریم ، مشکلی هم با تعبیر مثلا افتادن چشم ما در تابلوی ایشان هم نداریم ، که چشم ، گوش و دیگر اعضای خدا دادیمان می افتد به تابلوی ایشان یا مثل اعضای حسی هر انسانی برای انس گرفتن ما ، یعنی ما قبل اعضای حسی با تابلوی جهان خارج ، اندام جهان خارج و سیاهی آنست ؟
و این را پیش از افتادن چشم ، و دادن گوش و کار دیگر اعضای حسی ، در ذهن داشته ایم ؟ یا بقول متفکر انقلاب فاقد اینهم بوده ایم ، چراکه بقول ایشان فاقد ذهن هم بوده ایم و موضوع خانه ، ذهن و حافظه و یا بایگانی سازی است ! و بعد هم لابد ساخت یادآوری هم !؟ که تابلوی انس گرفته باآن را بدست فراموشی نسپاریم ، نه اینکه به آن بیندیشیم ! و ... ، حالا همانطور که بقول ایشان فاقد عقل و خرد ، فکر و اندیشه ، ووو ، و خلاصه فاقد ذهن بودیم ، آیا بعنوان مثالی که ذکر !؟ شد و یادآوری !؟ کردیم ، فاقد عشق هم بودیم ؟! یا نه تنها حافظ و نگهدارنده ی آن هم هستیم ، بلکه ذکر و یادآوری نیز دارد ؟! آنهم بدون فراموشی و گم گور شدن همه چی ؟! چراکه تابلو این بود :
... این عشق را به هیچی نمی دهیم ! ...
خب ، پس بقول امام علی علیه السلام ما با تابلوی سردار نقدی هم کار داشتیم ، البته بقول ما ترکها أرکیمیز سَردارَ یِتیشدی که ... ، بعبارت دیگر تعلق خاطری به ایشان داریم ، چراکه تعلق خاطری به پایگاه بسیج ، البته نه ادارات و سازمانها و موسسات جامعه ی مدنی جمهوری اسلامی ایران ، و حتی مسجدی تحت امر مثلا امورمساجدش ، بلکه پایگاه برپایی نماز جماعت خانواده هایی مثل خانواده ی خانه ی خود داریم ، چراکه تعلق خاطری به نماز داریم ، نمازی که در آن نعبد گو هستیم نه اعبد گو ، چراکه هریک از خانواده ی خانه ی ماهم مجموعه ای از حتی بعنوان ذهن و بدنی هستیم که چشم ، گوش و دیگرش فقط انس با جهان خارج ، اندامش و مثلا سیاهی آن ندارد ، بلکه انیس و مونس ذهنش هم بوده .
انیس و مونس همانی که علما و دانشمندان تابلوست برایش می سازند !؟ حالا عاقلانه یا عاشقانه ؟ بماند ، ولی برای تابلوی خود نیاز به بایگانیش دارند ، آنهم متخلص به حافظه و نگهدارنده ی تابلویشان که گم و گور هم نشود و "هیچ چیزی" هم به فراموشیش نسپارد ، و :
... به هیچی ندهیم ! ...
این همان چیزی است که در نوشته ی قبلی یادآوری کردیم برای سردار نقدی ، که دانشمندانی برای حفظ و نگهداری تابلوی ایشان هم ذهن سازی یعنی خانه سازی کرده اند ، و دانشمندان سردار نه تنها فکری برایش نکرده اند ، بلکه مثل جمهوری ساخته ی آنها را وارد کرده و می گویند که در آن محتوی سفارشی آخرین پیامبر صل الله علیه و اله وسلم را ، یعنی ثقلین را هم حفظ و نگهداری می کنند !
و این شامل حفظ و نگهداری بسیجیان تحت امر سردار هم می شود !؟ که البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند و ما هنر کنیم حافظ و نگهدار خود باشیم و بحث ما اینست ، حفظ و نگهداری خانواده ی خانه ی خودمان ، و حفظ و نگهداری تابلوی ارسالی ایشان از شبکه ی آفتاب جمهوری اسلامی ایران ، در کتاب حافظه ی اهل بیت خودمان ، که مثل حافظه و حتی اهل بیتش ساخته ی دیگری نیست ، مثل حافظه ی ایشان و اهل بیت بسیجی ایشان .
ساخته ی خودمان هم نیست ! بلکه همانطور که فاقد چشم ، گوش و دیگر اعضای حسی نیستیم که انس بگیرد با تابلوی ایشان ، فاقد حافظه ای هم برای نگهداری تابلوی ایشان نبوده ایم که هنوز هم یادآورش هستیم ، آنهم نه فقط بعنوان خانواده ی خانه ی دیده ی چشم ، و حتی مثل مسجد جماعت بینایی ، شنوایی ووو ، بلکه جمعه ی تابلوهای جهان خارج نیز نیازمند حج یادآوریش در آنند و ...
که حتی کتب آسمانی پیامبران هم یکی از دو ثقل در آنست ، چه رسد به تابلوهای علما و دانشمندان شما هم سردار ، که بعد تابلوی پیامبرانشان است .
بسم الله الرّحمن الرّحیم
... ، یا أَهْلَ الْکِتابِ لِمَ تُحَاجُّونَ فی إِبْراهیمَ ؟ وَ ما أُنْزِلَتِ التَّوْراةُ وَ الْإِنْجیلُ إِلاَّ مِنْ بَعْدِهِ ! أَ فَلا تَعْقِلُونَ(ال عمران/65) ...