بسم الله الرّحمن الرّحیم (1) ...
اللهم انی اسئلک بحق فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها والسر المستودع فیها ...
سلام علیکم
تابلوی مورد نیاز :
سردار ، البته سردار پایگاهای برپایی نماز جماعت ، جمعه م حج ابراهیمی خانواده هایی مثل خانواده ی ما ، اجازه بفرمایید یک تابلو هم ما داشته باشیم برایتان ، تابلوی تاکتیکی هم !
دیوان حافظ در کنار قرآن شما ، حتی در ماه مبارک رمضان ، که در شبکه های سمعی و بصری جمهوری اسلامی شما تابلوست و حاجت با بیان ندارد ، یک تابلویی دارد که این هم نیاز به تابلو کردن برایتان ندارد :
آن یار کزو گشت سردار بلند – جرمش آن بود که اسرار هویدا می کرد
پس فقط داستان راستان علما یا دانشمندانی را یادآور شویم که تنها نیاز به مثلا چشم ما ندارند که علم یا دانش خود را برای ما تابلو کنند ، اینکه به دانشمندی در یونان باستان نسبت داده اند فاقد حس فاقد علم و دانش است ، ضمن اینکه تابلوست محسوس با معلوم فرق دارد ، که فرقی بینشان گذاشته نمی شود و مثلا دیدنی را هم دانستنی می گویند ، و اینهم بماند که نفی ماعدایش هم نمی کند ، به معنی این نیست که دارنده ی حس می تواند علم یا دانش هم داشته باشد .
بعنوان مثال بعد انقلاب صنعتی و رنسانس در اروپا ، و جایگزینی اصول چهار گانه بجای اصول دوگانه ی روش علم و دانش که از یونان باستان ، یعنی بجای بررسی ایجابی و سلبی تابلو ، با مشاهده ، آزمایش ، تجزیه و ترکیب آنرا علمی و دانستنی کردن ، کاربردی فراگیر تابلوهای علما و دانشمندان نشد .
چراکه بعنوان مثال دیدن صنعت و خصوصا ماشین تابلوست ماشینی دیدنیست و بایگانیش هم فرق دارد با انبار کارخانه ی سازنده اش ، و یا بازهم بعنوان مثال پارکش در پارکینگ خانه ی خریدارش ، و پیش از اینهم در نمایشگاهی تابلو کردنش برای مشتریان .
اللهم انی اسئلک بحق فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها والسر المستودع فیها...
حالاعلاقمندی مشتری بماند که دوست داشتنش هم تابلوست ، که صنعتگرش به دلربایی مشتری هم کارداشته باشد یا بنا بر همان قول منسوب به یونان باستان بگوید هرآنچه دیده بیند دل کند یاد ، و برای بایگانی کردن صنعت و ماشین در خانه ی مشتری کاری با دوست داشتن و بقولی عشق ماشینش نداشته باشد ، که فاقد دل هم مثل فاقد حس تابلو نشده باشد .
پس نیاز به دل بماند ، ولی علاوه بر حس نیاز به بایگانی تابلوی علمی سرجای خود باقیست که علما و دانشمندان انقلاب صنعتی کارشان به خانه سازی کشیده شده وتابلویی جایگزین تابلوی قدیمی فاقد حافظه بقول متفکر انقلاب کردن که ظاهرش ! مشتری پسندترهم باشد ! چراکه فاقد حافظه که تابلو پذیر نیست ! ولی حافظه ی تهی ، صفر و خالی از تابلو نه تنها نیازمند است ، بلکه با دیجتالی بودنش همواره نیازمند است !
اللهم انی اسئلک بحق فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها والسر المستودع فیها...
حالا کاری نداریم که بتازگی تابلوی خاکستری را برای از بن بست در آوردن تابلوی سیاه و سفید در معرض دید قرار داده اند و بازهم حتی علما و دانشمندان مسلمان و آنهم شیعه و دوازده امامی هم مشتری آن شده اند ، و حتی بعنوان تابلوی نمایشگر و مانیتور قرآن هم !
همانطور که بعد انقلاب علمی آنها امیر کبیرها هم مشتریش شدند ، حالا رضا خان ها ی مشتاقش بماند ، ولی در زمان تابلویی مثل عالم ال محمد علیه السلام چرا ؟ که علما و دانشمندان با دارالترجمه ی عباسیان تابلو پذیر علم و دانش یونان باستان شدند !
حالا علما و دانشمندان مسلمان بی نیاز از تابلوی امامت بعد پیامبر بماند ، ولی علما و دانشمندان شیعه چرا بی نیاز !
آنهم در حالیکه علما و دانشمندان انقلاب صنعتی اروپا برای یادآوری حافظه ی ماشینشان صفحه ی خروجی و مانیتورشان تابلوست ! که بی نیاز از یادآوری ما نیست تابلویشان !
اللهم انی اسئلک بحق فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها والسر المستودع فیها...
حالا نیازشان به فکر و اندیشه ی ما و آنهم بحکم عقل و خردمان بماند ، مثل چی ؟ مثلا رای دادنمان ! تنفیذمان !
بسم الله الرّحمن الرّحیم
... ، یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا بِطانَةً مِنْ دُونِکُمْ لا یَأْلُونَکُمْ خَبالاً وَدُّوا ما عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضاءُ مِنْ أَفْواهِهِمْ وَ ما تُخْفی صُدُورُهُمْ أَکْبَرُ قَدْ بَیَّنَّا لَکُمُ الْآیاتِ إِنْ کُنْتُمْ تَعْقِلُونَ(ال عمران/118) ...