تابلوی کامل :

بسم الله الرّحمن الرّحیم (1) ...

سلام علیکم

جونمون براتون بگه تابلوی دانشمندان فقط نیازمند رای و تنفیذ ما نیست که در نوشته ی قبلی گفتیم ، و تازه آنچه تاکنون گفتیم برپایی ما بود ، و این پس از آن بود که بعنوان مثال سردار نقدی تابلو کردند تالتیک آمریکا را ، که فرض هم براین بود که سردار سرِ داری باشند که دار برپایی باشد ، نه مثلا جمهوری که ظرف برپایی اهل داری مثل خانواده ی خانه ی ما نیست ، و پسوند اسلامیش هم تغییری در پایگاههای برپایی نمی دهد ، و تابلوست و حاجت به بیان ندارد که بنیانگذار و شارح آن نیز مدعی تفاوت محتوایی هستند نه شکلی و ظرفی ، و البته نمی توان منکر شد که نعل به نعل مثلا به شکل برگرفته اش از فرانسه و بعد  هم آمریکایی آن نیست و تفاوتهایی در شکل هم دارد .

ولی حتی تفاوت اصلیش با تابلوی اصلی ، یعنی نهاد ولایتی و امامتی آنهم چنین نیست که در زبان اصلیش یافت نشود ، بعلاوه ولایت و امامت کی ؟ و کجا ؟ آیا سرداریِ خانواده ی خانه ای ؟ جماعت محلی ؟ و این نهادهای مدنی ؟ یا شبیه فرماندهی کل قوای علاوه بر قوای سه گانه ؟ و درست به شکل و شمایل تابلوی اصلی آن ؟

بله در حکومت دینی یعنی اسلامی و خاتمش حکومت دین آخرین پیام آورش حضرت محمد بن عبدالله صل الله علیه واله و سلم ، که گفتیم این هم نیازمند به بایگانی ، حافظه ، خانه و داریست که در آن برپا شود ، و همچنین در آن نازل شود که بحث مورد اشاره ی ماست در این قسمت و قسمت بعدی .

پیش از اشاره به آن نکته ای را بد نیست یادآور شویم که سرداری نامی از نامهای نیکوی ولایت و امامت است و مثل سرپرستی خانواده ی خانه که معرِّف حضور هرخانواده ی خانه ای مثل خانواده ی خانه ی ماست و در به اصطلاح جامعه هایی مثل جمهوری و حتی اسلامی نام سردار، سرپرست ووو امام معنی ندارد ، چراکه حرف از مثلا سرپرستی مثلا شهروندی است که شهرش روشن نیست ، مثل حافظه ی شهروندش .

ناگفته نماند که بله در حکومت جهانی دین ، یعنی اسلام که عرض شد ، شهر و دیاری می تواند به سبک خود باشد و تحت تابلویی با آن رفتار داشت ، و این شامل تابلوی جمهوری و منجمله اسلامیش هم می شود که فعلا موضوع بحث ما نیست ، ولی لازم بود گفته شود . 

 

تابلوی روحانی :  


در دعای امروز که افطار شد داریم : اللهم ارزقنی فیه فضل لیلة القدر ...

تابلوی این شب نزول فرشتگان و روح است ، و آنچه تا کنون گفتیم در تابلوی برپایی روح با فرشتگان ، که فرق دارد با حتی برپایی فرشتگان و روح ، چه رسد به نزول فرشتگان و روح .

گفتیم در تابلوی علما و دانشمندان یک جهان خارج است و یک جهان مابعدش ، مثلا ما بعد طبیعی ، و مانند همین را در تابلویی از ما نیز دارند که درآن یک بدن داریم و یک ذهن ، که برخی از علما و دانشمندان و خصوصا دینی آنها تابلوی مثلا جسم و روح را برای ما دارند .

ما فعلا کاری با علما و دانشمندانی که تابلویشان روح و جان ندارد کاری نداریم ، چه درقید حیات باشند و چه به عالم مابعدی که در تابلویشان است پیوسته باشند ، فعلا با تابلوهای جانداری کارداریم و فعلا کاری هم به این هم نداریم که در تابلویشان بی جان هم دارند ! حتی بی جانی مثل چشمی جان افتادن به تابلوی ایشان را ندارد ! و اگر هم می افتد بی جان می افتد ! ووو 

خب ، جان تابلو اینکه تابلوی جان دار ایشان چه نیازی به جان ما دارد ؟ مثلا در همان تابلوی :

نخستین بار که چشم ما بر اندام جهان خارج افتاد و ... ؟

مگر جان ندارد که به آن جان بدهیم ؟ تا جان بگیرد ؟ 

 

بسم الله الرّحمن الرّحیم 


... ، اعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ یُحْیِ الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِها قَدْ بَیَّنَّا لَکُمُ الْآیاتِ لَعَلَّکُمْ تَعْقِلُونَ(حدید/17) ... 


خبر مایه
آمار وبلاگ

بازدید امروز :116
بازدید دیروز :260
کل بازدید : 1400544
کل یاداشته ها : 1768


طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ