نمایش و تماشای تابلو :
سلام علیکم
ما هم مثل شما که یک وسیله ای در اختیار دارید ، البته بودیعه نزد شماست ، و برای خودش حکمی و فرمانی دارد ، در خانه یک وسیله ای داشتیم که از طریق آن تابلوی ارسالی سردار نقدی را دریافت کردیم ، البته پس از روشن کردن تلویزیون و زدن دکمه ی کانال شبکه ی آفتاب سیمای جمهوری اسلامی ایران که داشت سخنرانی ایشان را می فرستاد و در میان آن تابلو ارسال شد ، چراکه ما با گوش خودمان شنیدیم آنرا .
خب تا اینجا ارسالی شنیدنی بود و گوش ما هم که شنیدنش را داشته باشد تابلویی نمایش داده شده و تماشا هم شده ، حالا تابلو هرچه که باشد ، فقط شنیدنی باشد ، حالاچه بقول سردار نقدی :
"تاکتیک آمریکا "باشد وچه بقول قرآن نارل شده در این ماه که روز آخرش هم افطار شد :
بسم الله الرّحمن الرحیم → إنّا أنزَل ← نا → ه ... .
فعلا کاری هم نداریم به اینکه آیا سردار ، یا شبکه ی آفتاب سیمای جمهوری اسلامی ایران هم خودشان را نمایش داده اند ؟! یا تاکتیک آمریکا را تابلو کرده اند ؟
و کاری هم به مابعدش نداریم که بقول علما و دانشمندان و حتی اسلامی و شیعه ی دوازده امامی آنها تابلو نمایشی خیالی یا وهمی هم دارد و ما هم بقول ایشان مجهز به وسیله تماشایش هستیم ؟ یا وسایل تماشایمان فرق دارد ؟
آخه در این ماه بعد افطار وسیله ای مثل سیمای جمهوری اسلامی ایران در اختیار مثلا آیة الله نوری همدانی قرار داده شده بود و ایشان در نقدی داشتند به وسیله ای مثل آن که در اختیارشان گذاشته شده بود که در اختیار بعضی قرار داده می شود و ... .
... فی لَیلَةِ القَدر، ...
تا اینجا نمایش و تماشای تابلو را دو تایی داریم ، هم نمایش دهنده و هم تماشا کننده ، فقط می ماند حس حاکم بر تابلو ، حس شنوایی را عرض می کنیم ، که امام بر تابلوست ، منتها بقول پیامبر که چهارده قرن پیش فرموده اند : " اگر و فقط اگر دو شنوایی داشته باشیم ، آنگاه یکی از ایندو امام دیگریست " .
... ، وَ ما أدراکَ ما لَیلَةُ القَدر ؟ ...
فعلا کاری به درک ، بعبارت دیگر تماشای شیعه نداریم که همانطور که وقتی قرآن را می خوانیم ، امامش که قبلا کتاب شنوایی موسوی بود ، الان که بینایی ابراهیمی ما تماشاچیست ، وقتی هم شبکه ی آفتاب سمعی و بصری در اختیار سردار نقدی بود نیز کتب ابراهیم و موسی نیز امام عالیتری داشت و علی ایندو را قلب یا دل گویند و مثلا در تجهیزات علما و دانشمندان و خصوصا اسلامی و شیعه ، یعنی حس ، خیال و عقل ، یا حس ، توهم و عقل کدامیک از این تابلوی شبانه ی ماست ؟ چراکه مثل روز روشن است و تابلوست قلب و دل داریم ، خصوصا وقتی علما و دانشمندان و آنهم اسلامی و شیعه ی آنها بخواهد بجای خیال یا وهم عشق را میداندار کنند و جام جهان بین و تماشاگه راز ووو، و عقل را از میدان تماشا بدر کنند !