بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ ، وَالضُّحَى ، وَاللَّیلِ إِذَا سَجَى ، مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَى ، ... ، وَأَمَّا بِنِعْمَةِ رَبِّکَ فَحَدِّثْ .
سلام علیکم
السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و ...
اول یک خبر بدیم ، چراکه کار لب تاب خونه به تعمیر هارد ختم نمی شد ، هرچند همین هم مقدور نبود ، خلاصه همینطوری تعمیرکار مشتری شد و ما هم از خدا خواسته فروختیم ، آخه با گذاشتن مقداری از کارکرد هفته ی گذشته میشه چهار ماه کرایه خانه ی عقب افتاده رو داد ، البته همینجا در این اول صبحی از صاحبخانه تشکرکنیم و برای رفتگانشان خصوصا پدر ومادرشان که در اخلاقشان نقش بسزایی دارند رحمت بفرستیم که نه تنها کلفت تر بلکه نازکتر از گل هم برای عقب انداختن کرایه خانه بما نگفتند .
بعد هم تا یادمانم نرفته امروز جمعه را خدمت شما تبریک عرض کنیم و کم کم آماده بشیم بریم سر کار ، آخه برا عقب افتاده ها مجبوریم جمعه ها رو هم کار کنیم ، خصوصا امروز که بریم یقه ی صابکارمون رو بگیریم که دیروز ما رو کاشتند و نیامدن پول بدن ، هرچن با فروش لب تاب پولدارشدیم و نیازمندشان نیستیم ، ولی گفتیم که ، بقول معروف در دیزی بازه ، حیای گربه کجا رفته ؟ الحمد لله پول کرایه خونه رو هم که خدا رسوند .
ساعت هفت صبح جمعه 29/6/1392
تاریخچه ی بحث 2 :
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ ، أَلَمْ نَشْرَحْ لَکَ صَدْرَکَ، ... ، فَإِذَا فَرَغْتَ فَانْصَبْ ، وَإِلَى رَبِّکَ فَارْغَبْ .
گفتیم دراواخر قرن بیستم ، یعنی اواخر هزاره ی دوم میلادی بود که علما و دانشمندان غربی حرف از حافظه زدن ، و از دانشمدان دیگر فقط از فارابی نامبرده شد ، در حالیکه بعنوان مثال شیخ الرییس ابوعلی سینا در بسط و توسعه ی علم و دانش غربی یونانی دست کمی ازمعلم ثانی یعنی فارابی نقش ندارد ، خصوصا در قانون علم و دانش معلم اول یعنی منطق ارسطو که گفته شده خیلی مختصر بوده .
یعنی نقش علما و دانشمندان خصوصا اسلامی و شیعه وعلی الخصوص ایرانی در این زمینه در تاریخ علم ودانش پوشیده نیست ، ولی نکته اینست که اینها هم با تمام نقشی که داشته اند نیز غافل از این بوده اند که حجت و معرفت ، تصدیق و تصور دستاورد کیست ؟
حالا کاری هم به این نداریم که برخی مثل رهبر انقلاب اسلامی ایران دستاورد علمی غربی و یونانی را به یادگیری از حضرت سلیمان نبی علیه السلام رسانده اند ، یا بازهم بعنوان نمونه مثلا مفسر قرآن رادیومعارف صدای جمهوری اسلامی ایران نیز یونانیان را دور از دست یابی به معانی بلند علمی دانسته ، و گفته که این معانی از سرزمینهای دیگری به یونان رفته ، مثلا از فلسطین امروزی و سرزمینیهایی که انبیاء خیز بوده .
و کاری هم به این نداریم که مثلا مرحوم علامه محمد تقی جعفری گفته اند در وسط تاریخ علم و دانش گویا هیچ اتفاقی نیفتاده ! وبرای همین بود که گفتیم صرف نظر از تاریخ دین .
چراکه موضوع بحث یادگیریست ، حالا می خواهد علم و دانش علما ودانشمندان دین باشد ، یا علما و دانشمندان بدن بقول پیامبرصل الله علیه و اله و سلم .
پس بحث از یادگرفتن ماست ، آنهم نه یادگرفتن یکی از دیگری مثل یارانه گرفتن ما از بانک ، بلکه یارانه گرفتن خود بانک ووو هم ، یعنی یارانه گرفتن ما ، که در آغاز این بحث به آن اشاره شد .
فعلا شب بخیر
ساعت بیست و سه و پنجاه و یک دقیقه ی جمعه شب 29/6/1392