صاب کار دین :
سلام علیکم
اللهم صل علی ... و ابیها و بعلها و بنیها و سر مستودع فیها بعدد ما احاط به ... .
وقتی که کامپیوتر و رایانه رو روشن کردم و چشمم افتاد به صفحه ی مانیتور و تصویری که روی اون گذاشته بودم ، یاد وقتی افتادم که سلطان بانوم از خواب بیدارم کرد با گفتن : پاشو نمازه .
زهرا سلطان ، عیال مربوطه رو میگم ، که بااین گفته بازمارو بدنیا آورد و چشممون شروع بکار کرد در دنیا و جهان خارج .
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ وَالْفَجْرِ(الفجر/1)وَلَیالٍ عَشْرٍ(الفجر/2)...یاأَیتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ(الفجر/27)ارْجِعِی إِلَى رَبِّکِ رَاضِیةً مَرْضِیةً(الفجر/28)فَادْخُلِی فِی عِبَادِی(الفجر/29)وَادْخُلِی جَنَّتِی(الفجر/30).
امروز آخرماه صفر به افق ما در ایرانست و اول عرض تسلیتی داشته باشیم خدمت صاب عزاش ، عزای شهادت هشتمین امام پس از امامان قبلی و همچنین بعدی تا آخرین امام .
امروز دهمین معصومی را به عزانشسته ایم که همنام اولین امامست ، مثل آقا علی بن حسین علیه السلام قبل از ایشان ، و آقا علی بن محمد علیه السلام بعد ایشان .
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا علیه السلام .
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ وَالضُّحَى(الضحی/1)وَاللَّیلِ إِذَا سَجَى(الضحی/2)مَا... .
پیروان چهارده معصوم مستحضرند و نیاز به یادآوری نیست نام مثلا پیامبر صل الله علیه و اله وسلم و ام ابیها سلام الله علیها ، و امام اولشان ، منتها بدنیست یادآوری پنج نام بعد نام ایشان یعنی نام حسن ، حسین و موسی بن جعفربن محمد علیه السلام که امام هفتم است و پدر آقا امام رضا علیه السلام که روز شهادت ایشان مانند همچین روزی یعنی آخر ماه صفر است .
و محل شهادت این امام غریب در ایران امروزی و شهر مشهد است ، که در زمان شهادت جزو قلمرو عباسیان بود و مامون خلیفه ی عباسی ایشان را از مدینه به مشهد امروزی آورد و مسموم کرد .
برای همین دور از وطن بخاک سپرده شدن و دور تر از آرامگاه دیگر امامان و شایدم دیگرمعصومین ! به مسجد النبی ، هرچند نزدیکی به آنجا را نمی توان ملاک قرار داد .
و در این مسیر بود که در نیشابود برای علما و مهندسین بقول رادیویی که در نوشته قبلی نامبرده شد ، پرده از صاب کار برداشتن !
کارفرما :
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ أَلَمْ نَشْرَحْ لَکَ صَدْرَکَ(الشرح/1)وَوَضَعْنَا عَنْکَ وِزْرَکَ(الشرح/2)الَّذِی أَنْقَضَ ظَهْرَکَ(الشرح/3)وَرَفَعْنَا لَکَ ذِکْرَکَ(الشرح/4)... .