خروج بی پایانِ دو :
سلام علیکم
عاشورا تاسوعا (الف) :
الْحَمْدُ لِلَّهِ ... ، عَلَیهَا تِسْعَةَ عَشَرَ (ب) ، ... وَلِیقُولَ الَّذِینَ فِی قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ وَالْکَافِرُونَ مَاذَا أَرَادَ اللَّهُ بِهَذَا مَثَلًا !؟ ... ثُمَّ الَّذِینَ کَفَرُوا بِرَبِّهِمْ یعْدِلُونَ ، ... .
السلام علی الحسین و علی تسعة المعصومین من ذرّیة الحسین ، سیّما بقیة الله فی الارض عج الله تعالی فرجه و سهّل مخرجه ... .
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ ، الَّذِینَ کَفَرُوا وَصَدُّوا عَنْ سَبِیلِ اللَّهِ أَضَلَّ أَعْمَالَهُمْ ، ... .
پیشگفتار :
بحثی که مطرحه (ت) ، همونطور که در آیه ی یاد شده اومده ، یه وقت در برابر :"الذین کفروا" ست ، و یه وقتم علاوه بر این در برابر :"صدوا عن سبیل الله" ست .
توضیح اینکه یه وقت یه مثلا شاه ، رییس جمهور و مانند اینا ، یا یکی مثلا بعنوان عالم یا دانشمند منکر خدا ، رسول و امام و فی زمان هذا یا در این عصر که عصر غیبته ، همینطور نایب یا جانشین امام زمانه ، ولی مانع پیروی از خدا و رسول و امام و ولی فقیه نیست !
خب حکم این با اونی که مانع هست فرق داره ! بعنوان مثال یه وقت نظام آموزشی یه کشوری یا یه مملکتی چیزی رو که در نظام آموزشیش قرار داده منکر خداست ! و آموزششم اجباری نیست ! مثلا مدرک آموزشیش مثمر ثمر در سرنوشت دانش آموز ، دانش جو و یا طالب علمش نیست !
خب حکم این فرق داره با اون نظام آموزشی ، که بدون استثناء تمام نظام های آموزشی فعلی دنیا ، حتی نظام آموزشی :"این ج.ا" هم ! چنین نیستن که بخوان یه چیزی آموزش بدن ! و آموزش گیرنده در مقابل آنچه بهش آموزش داده میشه مختار باشه ! بلکه نه تنها مجبوره ! بلکه اصلا نماز آموزشی در دنیا پیدا نمیشه که آنچه آموزش میده هدفمند نباشه ! و مورد نیازش نباشه !
---------------------------------
زیر نویس :
الف :
پرسش :
یادم نمیاد از کی ؟ ولی قدر مسلم بعد انقلاب بوده که مسئله شد :
چرا عاشورا تاسوعا !؟
شاید از وقتی که ریاضیات جدید وارد ایران شد ! و بجای ریاضیات قدیم در آموزش و پرورش تدریس می شد و منم بعنوان مدرس یا آموزگار در آموزش و پرورش تدریسش می کردم ! بعبارت دیگه بخورد دانش آموزانم می دادم ! و متوجه شدم که نه تنها مصداق :"الذین کفروا" ! بلکه :"صدوا عن سبیل الله" هستم و خبر ندارم ! که دنباله رو علم یا دانش غربیا هستم ! اونم بعد انقلاب ! و انقلاب اسلامی در ایران !
خب ! چه ربطی به عاشورا تاسوعا داره !؟
یعنی اگه مثلا گفته بشه "تاسوعا عاشورا" مسئله حله !؟ بعبارت دیگه اگه گفته بشه "نهم دهم" مسئله ای نیست !؟
همینطور هشتم نهم ، هفتم هشتم ، و ... !؟
یا بعد "اول دوم" م داره !؟ علم یا دانش ریاضیات جدید !؟ که هیچ فرقی نداره با "نهم دهم" !؟ :"صفر یک" ش ! و یکیم مانند مثلا نویسنده ی کتاب :"چرا مسیحی نیستم!؟" م پیدا نشده که :"دور تسلسل" رو پیش بکشه !؟ و ریاضیات جدید پیدا نشه !
حتی یه مثلا :"نخبه" هم در :"جمهوری اسلامی ایران" بعد انقلاب اسلامی !؟ م !؟
حالا بمونه که مثلا گفته هم شده باشه :"ریاضی فیزیک" اسلامی و غیر اسلامی نداره ! و حتی گفته هم شده باشه که :"زبان علم" (پ) زبون وحی ، دین و :"قرآن" هم هست !
ب :
... أَصْحَابَ النَّارِ ... .
پ :
نام یه کتابیه که سالها پیش ، در دوران دانشجویی اواسط دهه ی شصت ، عنوانش نظرمو جلب کرد و تو اون پیدایش زبان ریاضی رو که زبان علم یادانش قلمداد کرده بود ، به بعد رنسانس یا انقلاب صنعتی اروپا و پیدایش ماشین حسابای جدید ! میرسوند ، که جایگزین ماشین حسابای قدیم یا :"چرتکه" شده بود !
که ان شاءالله درمتن بیشتر میگم ، تفاوت ایندو ماشین رو که در اون کتاب گفته شده ، در حالیکه همونطور که گفتم فرقی بین :"صفریک" جدید با :"نهم دهم" قدیم نیست ! و ان شاءالله در متن میگم چراشو .
ت :
البته این به این عنوان نیست که برای دیگریم مطرحه ! منکه فکر نمی کنم تو دنیا برا دیگریم مطرح باشه ! مگر اینکه مثل من تا بحال مطرحش نکرده باشه ! یا مطرح کرده ولی تا حالا به من نرسیده باشه ! مطلبش .
که بعیده ! چراکه بنای علم یا دانش بر این استواره ! و من نه تنها مدرسه نرفته ! بلکه حوزه ندیده هم نیستم ! و اگه مطرح شده بود خب بی اطلاع نبودم ! چه رسه به اینکه در مقابلشم ایستاده باشم ! در این نزدیک به :"چهل" سال که از انقلاب اسلامی در اینجا میگذره ! چه در زمان تدریسم در آموزش و پرورش ، و چه در دوران دانشجویی و چه ... ، منجمله در :"این ج.ا" یعنی در این وبلاگ !
----------------------------
مرتبط :
نظراتم (توضیح الف) در وبلاک :"رو به آسمان" برای نوشته ی :"مهر و مدرسه و قرآن" .
و نظرم (توضیح ب) در وبلاگ :"قطره و دریا" برای نوشته ی :"جهان آماده جهانی شدن نیست" .
------------------------------
توضیح :
الف و ب :
یعنی خروجم !