سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 

سلام علیکم

خب سال نوآوری و شکوفایی را داریم پشت سر می گذاریم در حالیکه بهمان روشی که یونان باستان می اندیشید می اندیشیم و نه تنها در اندیشه ی دینی بلکه در اندیشه هم حرفی نداریم بزنیم جز آنچه که در زمان عباسیان از یونان ترجمه شده .
عزیزانی که فرصت نگاهی به مقاله ی ذکر شده در نوشته ی قبلی را داشته اند دیده اند که منطق فازی هم مثل منطق ریاضی یا این چیه رایانه ای حرف نوی جز همان حرف ارسطویی ندارد که مثل زمان عباسیان و زمانی هم که منطق جدید یا این چیه ریاضی ترجمه شد دارد وارد این کشور می گردد و شاید هم بعنوان یک حرف نو و زمینه ای برای شکوفایی !؟
برای عزیزانی هم که این فرصت دست نداده و شاید هم آسوده خاطرند ، که چشم و گوشی بیدارست ! یا شاید اصلا مگر اتفاقی افتاده ؟ جز همان که تاکنون رخ داده ؟ که اندیشه و دانش ما نو و شکوفا شده و می شود ؟ آنهم امروزه مثل برق ؟ ووو ، مختصر همان که عرض شد ، یعنی : " از ارسطویی تا فازی " چیزی جز حداکثر دو رقم سلب و ایجاب یا صفر یک جدیدش بگوش نمی رسد .
چراکه اگر منطق جدید یا این چیه کامپیوتری حرفی جز همان حرف منطق قدیم را نداشت جز اینکه بجای ایجاب و سلب قدیم حرف از سلب و ایجاب زده باشد ، در گفتمان فازی هم اساس حرف بر همین دو رقم است ، بلکه مثل مثلا همین مردم سالاری و دینی آنهم که گفته می شود این دو رقم را مردمی کرده !؟ بعبارت دیگر در جای جای میان این دو رقم می گوید ، یعنی ما دیگر جایی یا این چیه فازی از میان این دو رقم را نداریم که در امان باشد از ایجاب و سلب قدیم یا سلب و ایجاب جدیدش ، یعنی چنان نیست که بحسب ادعای این منطق میان این دو رقم نباشد و نه اینکه مثل منطق جدید که مدعی شد منطق قدیم منطق نیست اینهم هردو را منطق بحساب نیاورده باشد بلکه جیره خوار همان اسلاف خویش است .
خب باشد ! بما چه ؟ من ایرانی را عرض می کنم ؟ حالا اسلامیش بماند ، مثل اندیشه ی دینی من دیندار که نماز خوانست و نماز بدو ن سوره ای هم ندارد که عبارتست از :

بسم الله الرحمن الرحیم ، قل هو الله احد ، ... .

این را در اظهار نظری برای مقاله ی آن روزنامه هم عرض کردم که حواسش جمع باشد که بقول معرف : ... ، ایران شیلی نمیشه .

بعبارت مورد نظر ایران همانطور که یونان نمی شود و بشرح ایضا غرب قرون اخیر که مدعیست حرف نوی دارد که تا اسلافش یونان باستان سابقه ای ندارد ، که عرض کردم فقط در دو رقم سابق بجای ایجاب سلب را مبنا قرار داده و عزیزانی که پیگیر بحث بوده اند دریافته اند که در منطق قدیم هم حرف از مثلا این چیه ذهنی صفر ، خالی و یا تهیست ، الان هم که منطق فازی می خواهد بگوید حرف نوی دارد ، در حالیکه حرف همان حرف است و فقط حرف را کشیده به میان این دو رقم ، بله الان هم حتی شرقی و حتی ایرانی و بشرح ایضا اسلامی مورد نظر منطق فازی نمی شود ، ولو اینکه مثل کاشف خلی آورده اندش ایرانی و شاید هم مسلمان باشد ، چراکه دیده شده که منطق قرآن را هم منطق فازی گفته اند !؟
حرفی که می ماند و بد نیست گفته شود اینست که شاید گفته شود ، که مثلا مرحوم مطهری هم این حرف را دارند ، نو آوری در منطق قدیم یا جدیدش و شاید منبعد در فازی را هم بحساب آرند .
حرف دیگر هم که امروزه اهمیت دارد اینکه وقتی منطق قدیم ترجمه شد مثل امروزه نبود که ما در ساخت و ساز کار در حد و اندازه ی دیگران نباشیم ، چراکه این چیه سخت افزارش گفتن و نوشتنی مثل ابزار امروزی نبود که در آن به اندازه ی دیگر گویندگان و نویسندگان نباشیم ، حالا وابسته به آنها بماند .
البته جای شکر دارد که شکر خدا ما امروزه وضعیتی بهتر از زمان ترجمه ی منطق قدیم و جدیدش داردیم ، چراکه در آن زمانها امامان ما هم تحت نظر عباسیان بودند و علاقه ی مثلا مامون عباسی به علم یا دانش هم برای نشر دانش مثلا عالم ال محمد علیه السلام نبود .
خب فکر می کنم شاید به درازا کشیده باشد و از حوصله ای خارج ، پس بماند تا فرصتی دیگر ان شاءالله تعالی و اگر فرصتی دست نداد که تا سال نو خدمت برسم پیشاپیش سال نو را هم خدمت شما عزیزان تبریک عرض می کنم .


خبر مایه
آمار وبلاگ

بازدید امروز :109
بازدید دیروز :327
کل بازدید : 1343474
کل یاداشته ها : 1761


طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ