سلام علیکم
بسم الله الرّحمن الرّحیم
... ، وَ لَقَدْ تَرَکْنا مِنْها آیَةً بَیِّنَةً لِقَوْمٍ یَعْقِلُونَ(عنکبوت/35)...
سومین جمعه ی ماه مبارک هم افطار شد و در آستانه هفته ای که پیش رو داریم روزهای بهتری را برایتان آرزومندیم ، منجمله در کوچی که مثل خانواده ی ما از خانه دارید ، برای اینکه ببینیم علما و دانشمندان خصوصا اسلامی آنها چه دارند که بگویند ؟ و ...
البته امروزه با وسایل سمعی و بصری در خانه می توان دید که چه می گویند ، البته با کوچ چشم و گوش ما ، که پرسش ما در نوشته ی قبلی بود ، که از کجا کوچ کرده ؟ که حرف علما و دانشمندان این است که اگر هم از جایی بوده باشد ، از جایی صفر ، خالی و یا تهیست ! خصوصا اسلامیشان ! چراکه این را به خدا هم نسبت می دهند ! که ما را تهی از علم یا دانش آفریده ! و فقط هم نژاد ما عوام را ! نه نژاد علما و دانشمندان و خواص از بشر مثل ما را !
تابلوی خواص :
... ، وَ تِلْکَ الْأَمْثالُ نَضْرِبُها لِلنَّاسِ وَ ما یَعْقِلُها إِلاَّ الْعالِمُونَ(عنکبوت/43) ...
خب ، با سرانگشت بدن کلید وسیله ی سمعی و بصری را لمس می کنیم تا روشن شود که علما یا دانشمندان چه دارند برای ما بگویند ؟ حتی در علم بدن بقول پیامبر اکرم صل الله علیه و اله وسلم ، چه رسد به علم یا دانش دین که ایشان هم مثل ما دانش آموز پیامبر خدا باشند .
نه سرانگشتی فاقد لمس ، یا صفر ، خالی و یا تهی از لمس بقول علما یا دانشمندان که مثل ذهن سازی ایشان برای ما لمس سازی هم برایمان بکنند ! و حتی نپرسیم که ذهن ساز و منجمله لمس ساز ایشان که بوده ؟ خصوصا اسلامی از ایشان که بقول خدا ، البته بقول ایشان ، ایشان هم مثل ما نادان از مادر زاده شده باشند ! و اگر در آن هنگام هم مثل ما عقلشان در بدنشان باشد عالمانه و دانشمندانه نباشد ! درست همان هنگام که بعنوان مثال در نوشته ی قبلی دیدیم که فرمودن :
نخستین بار که چشم ما به اندام جهان خارج افتاد و ...
فعلا ، یعنی این وقت شب هیجدهم ماه مبارک رمضان کاری با اندیشه حاکم بر اینگونه گفته ی یاد شده نداریم ، ان شاءالله بماند برای شب قدر ، و برای رفع نیاز مادی خانواده روزش هم کارنکنیم و بازم بقول امام علی علیه السلام خدا نخواد کار بکنیم ، و همچنین کاری هم با مثلا اندام جهان خارج و منجمله چشم ما در آن نیز نداریم ، که درنخستین افتادنش بر اندام جهان خارج نخست بر آن افتاده ، امشب آنهم در این ماه نزول قرآن می خواهیم ببینیم نازل شده بر اندام جهان خارج چشم کیست ؟ آیا مقصود از تعبیر "چشم ما" در گفته ی یاد شده شامل چشم ما !هم می شود ؟ وآیا چشم ما هم عالمانه و دانشمندانه نازل شده بر اندام جهان خارج ؟ یا اینگونه فرمایشات را برای چشم عالمان و دانشمندان می فرمایند الاّ "ما" !؟
تابلوی نیاز :
... ، وَ لَئِنْ سَأَلْتَهُمْ مَنْ نَزَّلَ مِنَ السَّماءِ ماءً فَأَحْیا بِهِ الْأَرْضَ مِنْ بَعْدِ مَوْتِها لَیَقُولُنَّ اللَّهُ قُلِ الْحَمْدُ لِلَّهِ بَلْ أَکْثَرُهُمْ لا یَعْقِلُونَ(عنکبوت/63) ...
شکر خدا ما اینقدر عقلمان می رسد که برای دانستن آنچه که نمی دانیم از آنکه می داند بپرسیم وبرای دانستن مثلا به حرفش گوش بدیم ، ولی علما و دانشمندان نه ها ، مثلا اندام جهان خارج ، چه نیازی به افتادن چشم ما به آن دارد ؟
جهان خارج که نه تنها بعنوان مثال جمهوری ، بلکه اسلامیش را هم دارد ! چه ندارد که برای داشتنش نیاز به افتادن چشم ما به آن داشته باشد ؟ چشمی که بی نیازی از بینایی نیست ؟ حالا خردِ اندیشه وووی پشت صحنه و اتاق فرمانش برای افتادنش به جهان خارج بماند
همچنین روح یا جان خدادادیش در این نزول به اندام جهان خارج بماند ، چراکه همانطورگفته شد هنوز اندر خم کوچه ی اعضای حسی هستیم و بعنوان مثال چشم در افتادنش به جهان خارج ، که چشم کی ؟ و به کجا ؟ و برای چی ؟