سلام علیکم ، صبح بخیر
... ، فِی مَقْعَدِ صِدْقٍ عِنْدَ مَلِیکٍ مُقْتَدِرٍ(القمر/55) بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ ص وَالْقُرْآنِ ذِی الذِّکْرِ(ص/1) ...
خب جمعه ی بعد عید غدیرم پشت سر گذاشتیم و دارد کم کم محرم می رسد و دهه ی سوگواری دیندارانی و عید و جشن دینداران یک دین ، دینی که پیام آورانش را پیامبری ختم کرد و پیامبری خودش نیز به آخر رسید .
شنیدین میگن حرف ، کلمه و کلام اونه که صحیح باشه سکوت براون ؟ کارم همینطوره ، خب حرف زدن هم یه کاره دیگه .
کار پیامرسانی پیامبر ، آخرین پیامبر هم خب یه کاره ، خب نا تمام که نماند ! که منتظر پیامبر باشیم هنوز ، حالا تمام و کمالش چیه بمونه ، می خوایم بگیم کار علما و دانشمندانم تمومی داره ؟
یا اونا همونطورکه گفتیم مثل پیامبران و آخرین پیامبر هم تارک دنیا نیستند ؟ و حرفشون تمومی نداره ؟ و وقت عمل به حرفشون نمی رسه ؟ ووو ؟
یا اونا کارو به شاگردشون نمیسپرن ؟ و از اون دنیا کنترل از راه دور می کنن ؟ ووو ؟ ما رو !؟ مای شاگرد اول که بمونه ، رتبه ی مثلا سیزدهم بمونه ، ووو ، ولی شاگرد رتبه ی صفرهم مگه دارن ؟ که علم و دانشو به اونم رسونده باشن مثل پیامبر ؟
مگه علما و دانشمندان در جامعه ی صفریک ، یا ایجابی و سلبی خود ، بقول امیرالمومنین علیه السلام فی سبیل نجات یعنی شاگردم می تونن داشته باشن ؟ اگه داشته باشن کدوم یکی از این دو است ؟ صفر یا یک ؟ ایجابی یا سلبی ؟
آیا می دانید ؟!
که حالا علما و دانشمندان برای فرار از این بن بست چه راه حلی دارن ؟ که گفته شده ، در جمهوری اسلامی ایرانم ، راهکار قرآن ! پیامبران و آخرین پیامبر ! هم اینه ؟ این راهکاره ؟
در حالیکه خیلی پیش از عصر اطلاعات و فناوری ، سالها می گذرد از : نه این نه آن !
نه سیاه و نه سفید ، بل ممکن الوجود ! علما و دانشمندان !
از حرف پایانی علما و دانشمندان ، حرف جامع آنها !
که این وسط در فضای خاکستری کی حذف میشه ؟ معاویه یا علی ؟ یزیدبن معاویه یا حسین بن علی ؟
السلام علی الحسین و ...
---------------------------------------
بعد نوشت :
منتظر قائم فرموده اند :
سلام علیکم بزرگوار
"یا مهدی فاطمة و ابیها و بعلها و ..." این جمله شما در زبان عربی اشتباه است چون حرف نداء "یا" برای مهدی (عج) آمده و برای فاطمه سلام الله علیها نمیتواند حرف نداء باشد تا ابیها و بعلها را به آن عطف کنیم...به حضرت مهدی (عج) هم که نمیشود عطف کرد.
از طرفی عبارت "مهدی فاطمه" یک عبارت فارسیست و معنای مهدی پسر فاطمه در عربی اینگونه نوشته نمی شود.
یادگیری زبان عربی یکی از مهمترین ابزار یادگیری و فهم صحیح متون ادعیه و متن قرآن کریم و تکلم به زبان ائمه معصومین علیهم السلام است.
عرض ما :
علیکم السلام منتظر قائم گرامی ، ممنون و سپاسگزاریم از مطلب دقیق و بجای شما ، بله همانطورست که فرموده اید ، منتها ما عرب زبان نیستیم به عربی هم وارد نیستیم ، مقصودمان همان فرزند حضرت فاطمه سلام الله بود که شما هم همان را از گفته ی ما برداشت فرموده اید . والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته