نوشته شده در روز سه شنبه 23 اردیبهشت 1393:
سلام علیکم
اول امروزو تبریک بگم، خصوصا به دختر خونه که الان نماز صبحو خونده و دلش میخواد روز پدرو بهم تبریک بگه و اگر آزاد بود یه زیرپوشی یا جورابی هدیه بده، که اگر از من می پرسید به شورت بیشتر نیاز داشتم، و اگر میذاشتن میگفتم برام سیگار بیاره!
چراکه وقتی شورت لازم میشه شسته بشه، یکی دیگه داشته باشم بهتره، ولی تا وقتی خیسه میشه با زیرشلواری و شلوارم سر کرد، اما مگه میشه با مثلا "نظریه ی سیاسی اسلام/کشورداری" جناب آقای محمدتقی مصباح یزدی، اونم مثل رساله علمیه ای که در نوشته ی قبلی گفتم "موظف" به عمل به آن بود کنار اومد!؟ اونم با عقبه ای چون نایب امام زمان و پیامبرخدا!؟
یادآوری: ... لعلکم تذکرون،...
در نوشته ی قبلی، یعنی روزکار قسمت پایانی، گفتم "مردم" مثل ما، مثل من و مادرتان، که مثل شما منم پدر و مادر داشتم، خدا رحمتشون کنه اونا هم بی پدر مادر نبودن، هرچند که مادرپدرم و پدرمادرمو دیده بودم و یادم میاد و برام گفتن که وقتی به دنیا اومدم مادرمادرم خدابیامرزهم در قید حیات بوده.
خب تعریف شناخته شده و "معروف" ما از "مردم" اینه، شما هم بقول خدا خلقناکم من ذکر والانثی حالا مقصود آقای مصباح یزدی از "مردم" چیه؟ و نظریه ی سیاسی ایشون مبتنی بر چه تعریفی از "مردم" است؟ مسئله ای است که نظریه ی ایشون، حتی اگر عقبه اش بقول ایشان مقام معظم رهبری جمهوری اسلامی ایران و بنیان گذارش حضرت امام رحمت الله علیه هم باشد نیز با آن روبروست.
که در نوشته ی قبلی گفتم با "مردم" صورت مسئله ی ایشان کار دارم که "مردم" آمده در آن را از کجا آورده اند؟ ولو اینکه میلیونها نمازگذار نماز جمعه ی تهران هم آن صورت مسئله بگوششان خورده باشد و برایشان این مسئله پیدا نشده باشد که کدام "مردم"؟
فرضیه ها:
صرف نظر از فرض "زن و مرد" در "شکل"گیری "مردم"، فرض "مرد و مرد" هم به لحاظ اینکه ایشان "مرد" هستند نیز فکر نمیکنم مقصود ایشان از "مردم" باشد، می ماند همان که در نوشته ی قبلی گفته شد، یعنی "مرد و زن".
در این صورت مسئله "موظف" بودن یکی از ایندو در مقابل دیگریست، که در نظریه ی ایشان آمده، در حالیکه صرف نظر از نکته ای که در نوشته ی "روزکار" به آن اشاره کردم، عملا در "شکل" گیری "مرد و زن" آینده، یعنی فرزند آندو، هم پدر نقش دارد و هم مادر و هر یک از "مرد و زن" وظیفه ی خاص خود را دارند و چنان نیست که در نظریه ی ایشان آمده، و بلحاظ "مرد" بودنشان هم، آنکه "موظف" در آن نظریه است "زن" است (پ1)
البته فعلا حرف این است (پ2)، ایشان در نظریه ی خود مقصودشان از "مردم" چیست؟ اگر مقصودشان همانست که "معروف" و شناخته شده نزد ماست؟ بعد بریم سر بحث بعدی که بعد "مرد و زن" مثل دو تا مرد با هم حرف بزنیم، مثل "پدر" دو خانواده و خانوار انشاءالله، و روز پدر بر ایشان هم مبارک باشد و بر عقبه ی مورد ادعای ایشان هم بشرح ایضا.
پینوشت:
پ1- در بحث و گفتگو، هرچند یکی از طرفین که در حال گوش دادن بحرف دیگریست گوشش باردار میشود، ولی در بحث و گفتگو لازم نیست که طرفین یکی مرد باشد و دیگری زن، همجنسی در این جا فرق دارد با همجنس بازی در غرب مثلا.
پ2- حالا "کتمان" مردم در " شبهه" ی نسبت داده به " شبهه انداز" در نظریه ی ایشان بماند!؟
اصلاح: پسرخونه
لَّیْسَ عَلَیْکمُْ جُنَاحٌ أَن تَدْخُلُواْ بُیُوتًا غَیرَْ مَسْکُونَةٍ فِیهَا مَتَاعٌ لَّکمُْ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ مَا تُبْدُونَ وَ مَا تَکْتُمُونَ ،...